Kıvanç Talu

1988 Ankara doğumlu Kıvanç Talu,Ankara’da tek çocuk olarak büyüdü. Eğitimini Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü ve Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde görsel iletişim tasarımında tamamladı.

Reklam kariyerine 2007 yılında Alametifarika Reklam Ajansı’nda metin yazarı olarak başladı. İlerleyen yıllarda Rabarba, Güzel Sanatlar Saatchi ve C-Section reklam ajanslarında görev yaptıktan sonra 2018 yılında kendi reklam ajansını kurdu.

Oyunculuk ve seslendirme işlerinin yanı sıra 2016 yılından beri Var Böyle Tipler adlı Instagram sayfasının yöneticiliğini yapıyor. Bu sayfada Türk insanının sivri, komik ve sinir bozucu yönlerine ayna tutarken 2019 yılının başlarından itibaren bu aynayı sadece dijital platformlar üzerinden değil BKM aracılığı ile sahneden de izleyicilerine tutmaya başladı.

Biz Sizinle Tanışmış Mıydık? Adlı stand-up gösterisinde insanların elinden tutup, onları fenomenlerin gizli ayinlerine, 90’lar Türk pop müziğinin karanlık sahne arkalarına, Fashion Week’lerin parıltılı, Burningman’lerin sıcak topraklarına, Erzincan’da yaptığı unutulmaz askerlik anılarına ve daha onlarca farklı eğlence noktasına götürüyor. Üstelik bunu yaparken insanların Var Böyle Tipler’den tanıdığı karakterlerine de Skype’tan bağlanıp röportajlar yapıyor.

Instagram’da yüzlerce farklı karaktere bürünerek milyonları güldüren Var Böyle Tipler hesabının yaratıcısı, komedyen Kıvanç Talu, Bir Daha Söyle’nin sivri dilli sunucusu olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her bölümde ünlü bir şarkıcıyı konuk alıyor.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Mira Atagül kimdir?

Mira Atagül

Oyuncular
Batuhan Begimgil kimdir?

Batuhan Begimgil

Oyuncular
Fırat Temir kimdir?

Fırat Temir

Oyuncular
Gülşah Aydın kimdir?

Gülşah Aydın

Oyuncular
Eray Demirkol kimdir?

Eray Demirkol

Oyuncular
Necdet Kökeş kimdir?

Necdet Kökeş

Oyuncular
Ufuk Kaplan kimdir?

Ufuk Kaplan

Oyuncular
Sertan Erkaçan kimdir?

Sertan Erkaçan

Oyuncular
Fatma Girik kimdir?

Fatma Girik

Oyuncular
Sevinç Erol kimdir?

Sevinç Erol

Oyuncular
Serkan Melikoğlu kimdir?

Serkan Melikoğlu

Oyuncular
Kıvanç Talu
Kıvanç
Doğum Tarihi (36 yaşında)
Ankara
Meslek Komedyen, Oyuncu, Yönetici
Cinsiyet Erkek
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Gazi Üniversitesi
Popülarite #1292 (12934 kişiden)