Kubilay Eraslan

1994 Kayseri doğumlu Kubilay Eraslan küçük yaşta İzmir’e yerleşti. İlkokul, Ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de bitiren Kubilay Eraslan İzmir Derin Sanat Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra İstanbul’a yerleşerek oyunculuk hayatına profesyonel olarak devam etti.

Daha önce Küçük Gelin, Elif ve O Hayat Benim dizileri başta olmak üzere bir çok projede yer alan Kubilay Eraslan en son 5 Şubat 2016’da vizyona giren “Temel ve Dursun İstanbul'da’’ isimli ilk sinema projesinde Wilma Elles, Alay Cihan, Tahsin Taşkın, Hülya Polat, Esin Civangil, Metin Yıldırım, Yakup Yavru, Metin Keçeci, Eşref Kolçak, Nuri Alço, Coşkun Göğen, Yavuz Karakaş ve Özlem Savaş gibi isimlerle kamera karşısına geçti.

 Kubilay Eraslan, vatani görevini  tamamlayıp İstanbul’a döner dönmez bir çok yapımcıdan iş teklifleri almaya başlayan Kubilay Eraslan,okuduğu projeler arasından, daha önce “Temel ile Dursun İstanbul’da” isimli sinema filminde birlikte çalıştığı İhsan Taş’ın yazıp, yönetmenliğini üstleneceği “Dedemin Gözyaşları” isimli sinema filmi için kamera karşısına geçmek için gün sayıyor.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Mert Karadaş kimdir?

Mert Karadaş

Oyuncular
Selma Blair kimdir?

Selma Blair

Oyuncular
Zeki Eker kimdir?

Zeki Eker

Oyuncular
Melih Özdoğan kimdir?

Melih Özdoğan

Oyuncular
Müşfik Kenter kimdir?

Müşfik Kenter

Oyuncular
Anıl Kerimoğlu kimdir?

Anıl Kerimoğlu

Oyuncular
Ilgaz Küren kimdir?

Ilgaz Küren

Oyuncular
Doğa Özüm kimdir?

Doğa Özüm

Oyuncular
Şirin Biciş kimdir?

Şirin Biciş

Oyuncular
Kubilay Eraslan
Kubilay
Doğum Tarihi (29 yaşında)
Kayseri
Burç Boğa
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
İkamet İstanbul
Popülarite #10341 (12950 kişiden)