Kurtuluş Kuş

1997 Karaman doğumlu Kurtuluş Kuş,çocukluğundan beri müzikle ilgilenmektedir. İlk olarak DMC Mahzen etiketiyle çıkardığı single parçası Rüya Gibi ile büyük beğeni toplayan kurtuluş Kuş,daha sonra El İnsaf isimli şarkısını çıkardı.Her iki parçası ile beğeni toplayan Kurtuluş Kuş’un Burak Bulut ile birlikte seslendirdiği Sevmedim Deme parçası 120 milyon izlenme rakamına ulaştı.

Daha sonra Burak Bulut ile Mustafa Ceceli’yi de yanlarına alarak Leyla Mecnun parçasına imza attılar. Kurtuluş Kuş son olarak da DMC Mahzen etiketiyle piyasaya çıkan ve Burak Bulut ile düet yaptığı Nabız parçasını hayranları ile paylaştı. Youtube müzikte uzun süre trendler listesinde üst sıralarda yer alan bu parça da şimdiden 57 milyon izlenme rakamını aştı.

Kurtuluş Kuş,merhum bestekar ve ses sanatçısı Ramazan Kuş’un oğludur.Farklı şehirlerde de müzikle geçen yılların ardından çalışmalarına ara vermeden devam emekte olan Kurtuluş Kuş,@kurtuluskussss adlı Instagram hesabında 651 bini aşkın takipçi sayısına ulaştı. 

Kurtuluş Kuş,2022 yılında yönetmenliğini Burak Kuka'nın yaptığı Sevmedim Deme adlı sinema filminde başrolde yer almıştır.Filmde ayrıca Burak Bulut,Ceyda Ateş,Nebil Sayın,Rıza Akın,Şebnem Dönmez,Yalçın Hafızoğlu,Aytaş Uşun gibi oyuncular rol almıştır.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Uygar Doğanay kimdir?

Uygar Doğanay

Şarkıcılar
Fatih Bulut kimdir?

Fatih Bulut

Şarkıcılar
Gwen Stefani kimdir?

Gwen Stefani

Şarkıcılar
Neco kimdir?

Neco

Şarkıcılar
Bahadır Tatlıöz kimdir?

Bahadır Tatlıöz

Şarkıcılar
Seyhan Soylu kimdir?

Seyhan Soylu

Şarkıcılar
Ekin Beril kimdir?

Ekin Beril

Şarkıcılar
Birsen Tezer kimdir?

Birsen Tezer

Şarkıcılar
Ferhat Tunç kimdir?

Ferhat Tunç

Şarkıcılar
Mercan kimdir?

Mercan

Şarkıcılar
Alan Dere kimdir?

Alan Dere

Şarkıcılar
Mutlu Genç kimdir?

Mutlu Genç

Şarkıcılar
Kurtuluş Kuş
Kurtuluş
Doğum Tarihi (27 yaşında)
Karaman
Burç Oğlak
Meslek Müzisyen, Şarkıcı
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
Boy 1.74 cm
Popülarite #6874 (12934 kişiden)