Lucas Torreira

Lucas Torreira,1996 yılında Uruguay'ın Fray Bentos şehrinde doğmuştur.Ön libero olarak görev yapnaktadır.Futbola Wanderers'in altyapısında başlayan Torreira,ardından İtalyan kulübü Pescara’ya transfer oldu.

İtalya’da geçirdiği dönemde performansıyla dikkat çekti ve daha sonra Serie A takımlarından Sampdoria’ya transfer oldu.Lucas Torreira Sampdoria’daki etkileyici performanslarıyla İngiliz Premier Lig ekibi Arsenal tarafından 2018 yaz transfer döneminde transfer edildi.

Arsenal’deki ilk sezonunda orta sahanın önemli bir parçası oldu ve taraftarlar tarafından sevilen bir oyuncu haline geldi. Torreira’nın oyun tarzı sıkı bir savunma, pas becerisi ve top çalma yeteneğiyle tanınır. Orta sahanın önünde defansif bir rol üstlenir ve hücuma destek verir. 

Lucas Torreira,39 kez Uruguay Milli Takımı'nda forma giymiştir. Yıldız futbolcu Fiorentina'da 35 maçta 5 gol 2 asist ile oynamıştır. Lucas Torreira, Wanderers U19, Pescara U19, Pescara, Sampdoria, Arsenal, Atletico Madrid ve Fiorentina'da oynamıştır.

Ağustos 2022 itibariyle Galatasaray’ın orta saha oyuncusu olan Lucas Torreira,güzel oyuncu Devrim Özkan ile sevgilidir.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Lucas Torreira
Lucas
Doğum Tarihi (28 yaşında)
Uruguay
Burç Kova
Memleket Uruguay
Meslek Futbolcu, Sporcu
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu İlişkisi var (Devrim Özkan ile)
Popülarite #12865 (12942 kişiden)