Luis D. Ortiz

1986 yılında Porto Riko,Guaynabo'da dünyaya gelen Luis D. Ortiz,Douglas Elliman için çalışan lisanslı bir gayrimenkul satış elemanıdır. Ortiz, Bravo reality televizyon dizisi Million Dollar Listing New York'ta önceki sezondan kalan ve sonraki sezonlarda Eklund ve Serhant ile birlikte devam eden Fredrik Eklund ve Ryan Serhant ile birlikte rol aldı. Ortiz aynı zamanda bir realite televizyon kişiliğidir.

2006 yılında Yönetmenlik Programını tamamladığı New York Film Akademisi'nde film yönetmenliği eğitimi almak için New York'a taşındı. New York'a taşındıktan sonra bir Yahudi cemaatinde yaşadı. Ortiz, 2007 yılında 19 yaşındayken Porto Riko Film Festivali'nde En İyi Yönetmen ödülünü kazanan ilk filmi Amália'yı yönetti ve yapımcılığını üstlendi.

2008'de ikinci bir film çekmek için New York'a döndü. New York restoranlarından başka bir filme fon sağlamak için 15.000 dolar istedi ve bir gecede 9.000 dolar topladı. Filmin adı Absürt Tiyatroydu, ancak filmi beğenmedi ve göstermemeye karar verdi. 2013'te Us Weekly'nin En Şık New Yorker listesinde 19 numara olarak yer aldı.Goldman Sachs yakınlarındaki Battery Park City'de yaşayan Luis, 2014 yılında Chelsea'nin kuzeybatı köşesindeki Abington House'a taşındı.

Ortiz ve eski kız arkadaşı Nikita Singh'in Mart 2019'da dünyaya gelen Leela Daniel Singh adında bir kızı var.

Luis D. Ortiz'in,ile Jo Franco ile Megan Batoon'ın rol aldığı Netflix'in 'dünyanın en muhteşem kiralık tatil evlerinin gösterildiği programda yer aldı.Her bölümde izleyiciyi farklı mekanlara götürdüğü yapım olan realiy dizisi "The World's Most Amazing Vacation Rentals" adlı programda Dünyanın dört bir yanındaki kiralık tatil evlerini ziyaret eden üç gezginin, farklı bütçelere hitap eden uzman tavsiyelerini ve ipuçlarını paylaşıyor.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Natali Yeres kimdir?

Natali Yeres

Oyuncular
Şadi Aymutlu kimdir?

Şadi Aymutlu

Oyuncular
Nil Batırbaygil kimdir?

Nil Batırbaygil

Oyuncular
Güray Ozcan kimdir?

Güray Ozcan

Oyuncular
Melis Sezen kimdir?

Melis Sezen

Oyuncular
Orkun Dökmeci kimdir?

Orkun Dökmeci

Oyuncular
Ece Yüksel kimdir?

Ece Yüksel

Oyuncular
Yelda Püsküllü kimdir?

Yelda Püsküllü

Oyuncular
Macit Koper kimdir?

Macit Koper

Oyuncular
Nila Fırat kimdir?

Nila Fırat

Oyuncular
Mira Atagül kimdir?

Mira Atagül

Oyuncular
Luis D. Ortiz
Luis
Doğum Tarihi (37 yaşında)
Porto Riko
Burç Akrep
Meslek Emlakçı, Gezgin, Oyuncu
Cinsiyet Erkek
Çocuklar Leela Daniel Singh-Ortiz
Kardeşler Daniel Ortiz
İlişki Durumu Bekar
Boy 1.73 cm
Popülarite #12595 (12942 kişiden)