Maksut Çavlu

Iğdır’lı çiftçi bir ailenin çocuğu olan Maksut Çavlu, 2019 yılında Kınay Production ve 21 Medyanın ortaklaşa düzenlediği ve Karnaval Medya Grubunun Basın sponsorluğunda gerçekleşen,Türkiye’nin en büyük online ses ve beste yarışması 'Bi Yetenek Kim' yarışmasında birinci oldu.

2013 yılında ilk Üniversitesini okurken eğitim bursundan para biriktirip ilk gitarını alarak müzik serüveni başlayan Maksut Çavlu, Barış Manço, Cem Karaca, Haluk Levent, Murat Kekilli ve Kıraç gibi Anadolu Rock’a yön veren usta isimlerin şarkılarıyla büyümüş. Bu durum rock müziğe ve gitara ayrı bir ilgi duymasına sebep olmuş. Sosyal Bilgiler öğretmenliği okurken birçok cafe, bar ve sosyal platformlarda da sahne almış.

Üniversite son sınıftayken akademik bir müzik eğitimi alması gerektiğini anlayan Maksut Çavlu, müzik bölümüne hazırlanmaya karar vermiş. Nitekim bugün Müzik Öğretmenliği Bölümü lisans 3. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam eden Maksut Çavlu, geçtiğimiz süre zarfında bazı müzik yarışmalarına katılmış ama onu asıl ön plana çıkaran “Bİ Yetenek” yarışması olmuş.

Maksut Çavlu, 2014 yılında bestelediği ilk şarkısı olan “Olmuyor Sensiz”, bu yarışmada elde ettiği birincilikle dijital ortamda hayat buldu.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Zafer Güler kimdir?

Zafer Güler

Şarkıcılar
Ufuk Beydemir kimdir?

Ufuk Beydemir

Şarkıcılar
Şanışer kimdir?

Şanışer

Şarkıcılar
Camila Cabello kimdir?

Camila Cabello

Şarkıcılar
Cankan kimdir?

Cankan

Şarkıcılar
Kezzo kimdir?

Kezzo

Şarkıcılar
Aynur Aydın kimdir?

Aynur Aydın

Şarkıcılar
Fuat Şeşen kimdir?

Fuat Şeşen

Şarkıcılar
Cimilli İbo kimdir?

Cimilli İbo

Şarkıcılar
Özge Şabo kimdir?

Özge Şabo

Şarkıcılar
Nil Karaibrahimgil kimdir?

Nil Karaibrahimgil

Şarkıcılar
Ufuk Çakır kimdir?

Ufuk Çakır

Şarkıcılar
Maksut Çavlu
Maksut
Memleket Iğdır
Meslek Müzisyen, Şarkıcı
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
Eğitim Lisans Mezunu
Popülarite #9932 (12934 kişiden)