Megan Batoon

1991 yılında  ABD Jacksonville,Florida'da dünyaya gelen oyuncu Megan Batoon Sokak Dansı 4: İsyan (2012), Rap Kadınları (2012) ve Date-A-Max (2012) ile tanınmıştır.

Oyuncu, dansçı, YouTuber, koreograf ve yazar olan Megan çok yetenekli bir insan. Ladies of Rap (2012), Step Up Revolution (2012) ve Date-A-Max (2012) gibi filmlerde rol aldı. Ayrıca 2013 yılında yayınlanan Anthony Ma Presents (2013) dizisinde oynadı.2013'te yayınlanan Josh Golden'ın yer aldığı 'Dark Horse' şarkısının videosunun koreografisini yaptı.

Megan ayrıca 'World of Dance Weekly ve Batoonchitime' programına da ev sahipliği yaptı ve Ford tarafından Ajan olarak seçildi.Megan Batoon ve Sadece Bir İpucu' başlıklı kendi podcast'i var. Koreograf olmanın yanı sıra Megan,1.14 milyondan fazla abonesi olan bir Youtube kanalına sahiptir.Youtube'a 2010 tarihinde katılan Megan Batoon,kanala koreografik videolar yükledi.Moda ve Yaşam Tarzı, Seyahat vlog'ları, Zorluklar, Alışveriş gezileri ve daha birçok ilgili içerik yayınladı.

Megan Batoon, ile Jo Franco ve Luis D. Ortiz'in rol aldığı her bölümde izleyiciyi farklı mekanlara götürdüğü yapım olan realiy dizisi "The World's Most Amazing Vacation Rentals" Netflix'te yayınlandı.Programda Dünyanın dört bir yanındaki kiralık tatil evlerini ziyaret eden üç gezginin, farklı bütçelere hitap eden uzman tavsiyelerini ve ipuçlarını paylaşıyor.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Dila Aktaş kimdir?

Dila Aktaş

Oyuncular
Ekin Türkmen kimdir?

Ekin Türkmen

Oyuncular
Ayten Soykök kimdir?

Ayten Soykök

Oyuncular
Metin Yüksel kimdir?

Metin Yüksel

Oyuncular
Luis D. Ortiz kimdir?

Luis D. Ortiz

Oyuncular
Asia Argento kimdir?

Asia Argento

Oyuncular
Ertan Kılıç kimdir?

Ertan Kılıç

Oyuncular
Gözde Türker kimdir?

Gözde Türker

Oyuncular
Hazal Benli kimdir?

Hazal Benli

Oyuncular
Kutay Kalabalık kimdir?

Kutay Kalabalık

Oyuncular
Megan Batoon
Megan
Gerçek Ad Megan Alicia Batoon
Doğum Tarihi (32 yaşında)
Amerika
Burç Koç
Meslek Dansçı, Gezgin, Koreograf , Oyuncu, Sunucu, Yazar, Youtuber
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Boy 1.63 cm
Kilo 55 kg
Göz rengi Koyukahverengi
Popülarite #10639 (12942 kişiden)