Mehmet Dereli

1957 istanbul doğumlu Mehmet Dereli, İstanbul Motor Piston’un ortaklarındandır. Dereli, motor, makine yedek parçaları üreten ve pazarlayan şirketin ortağıdır. Sanayici bir ailenin çocuğu olan Dereli, ilk ve orta eğitimini İstanbul Işık Lisesi’nde tamamladı.

Üniversite için Amerika’ya gitti ancak eğitimini yarıda bırakıp Türkiye’ye döndü. Bunun üzerine aile şirketinde çalışmaya başladı. Dereli, ilk evliliğini Esra Özkan’la yaptı. Bu evlilikten 1989 yılında Emir adlı oğlu dünyaya geldi. Bir süre sonra boşandı.

Sürekli magazin dergilerinde boy gösteren Dereli, ikinci evliliğini 1987 Türkiye ikinci güzeli Şebnem Dinçgör’le yaptı. Bu evlilikten ise 2003 yılında Kerim adlı çocukları dünyaya geldi.

2016'da karaciğer nakli olarak hayata tutunabilen Mehmet Dereli, beş yıldır Brezilyalı Elaine Fonseca' sevgililer. Sevgilisinin çocuk sahibi olma istediğini geri çevirmeyen Mehmet Bey, yaşının ilerlemesi ve doğal yoldan hamileliğin zor olması nedeniyle tüp bebek tekniğini seçti. Daha önce verdiği sperm örnekleri ile dışarıdan dölleme sayesinde üçüncü kez baba oluyor.

Basında çıkan 'Sevgilisi hamile ama kendisinden değil' haberi yalanlandı. 61 yaşındaki iş adamı Mehmet Dereli, Brezilyalı sevgilisi Elaine Fonseca'nın çocuk isteğini "Bu yaştan sonra sorumluluk alamam" diyerek reddettiği ve Fonseca’nın bir sperm bankasına başvurup hamile kaldığı haberi yakın çevresi tarafından yalanlandı.

 

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Hakan Ergün kimdir?

Hakan Ergün

İş Dünyası
Kadir Güneş kimdir?

Kadir Güneş

İş Dünyası
Alihan Aloğlu kimdir?

Alihan Aloğlu

İş Dünyası
Bekir Ağırdır kimdir?

Bekir Ağırdır

İş Dünyası
Pamir Kıraner kimdir?

Pamir Kıraner

İş Dünyası
Çiğdem Kamer kimdir?

Çiğdem Kamer

İş Dünyası
Nedim Keçeli kimdir?

Nedim Keçeli

İş Dünyası
Yiğit Doğan Çelik kimdir?

Yiğit Doğan Çelik

İş Dünyası
Tuncay Özilhan kimdir?

Tuncay Özilhan

İş Dünyası
Ünal Aysal kimdir?

Ünal Aysal

İş Dünyası
Kerim Sabancı kimdir?

Kerim Sabancı

İş Dünyası
Süleyman Orakçıoğlu kimdir?

Süleyman Orakçıoğlu

İş Dünyası
Mehmet Dereli
Mehmet
Doğum Tarihi (67 yaşında)
istanbul
Meslek İş Adamı
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu İlişkisi var (Elaine Fonseca ile)
Popülarite #4674 (12947 kişiden)