Melisa Özmen

2001 İstanbul doğumlu Melisa Özmen, BONNE VIE dergisi moda editörüdür.Bonne Vie Dergisi’nde, “Melisa’nın Moda Dünyası” isimli aylık çıkan köşe yazıları yayınlamaktadır. Cemiyet hayatının en genç isimlerinden biri olan Melisa Özmen, genç yaşına rağmen birçok sosyal sorumluluk projesinde aktif olarak rol almaktadır.Doğa Kolejinden mezun olduktan sonra bir  süre yabancı dilini geliştirmek hem de aile mesleği olan Turizm Otelcilik konusundaki bilgilerini geliştirmek için İngiltere'de yaşadı. Aynı zamanda hızlandırılmış bir eğitim aldı. Halen sık sık yurt dışına gitmektedir.Daha sonra ülkeye geldiğinde Nişantaşı Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü'nde eğitime başladı.

“Bir Umut ve Gül Derneği Gençlik Kollari Başkanı” olan Melisa Özmen, derneğin tüm faaliyetlerinde yakın çevresinin ona sunduğu olanaklardan sonuna kadar yararlanmakta olup buna ek olarak sosyal medyadaki gönüllü olan takipçilerinden de destek almaktadır.

Sosyal medya platformunda 500 bin takipçi sayısına ulaşan Melisa Özmen, bu sayede derneğin yürüttüğü projelerin doğru kaynaklara ulaşmasını ve hızlı yayılmasını da sağlamaktadır. Henüz eğitimine devam eden Melisa Özmen, genç yaşında aldığı sorumluluklardan dolayı bağlı bulunduğu dernekteki kişiler ve yakın çevresince “Yardım Meleği” olarak anılmaktadır.

“Bir Umut ve Gül Derneği Gençlik Kolları” Başkanı olan Melisa Özmen, çocuk esirgeme kurumunda yaşayan ailelerini kaybetmiş ya da terk edilmiş çocukların eğitimine destek olabilmek için bir proje hazırlamış ve bu projeyi hayata geçirmek için ilk adımı atmıştır.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Semih Yalman kimdir?

Semih Yalman

Yazarlar
Onur Orhan kimdir?

Onur Orhan

Yazarlar
Aziz Nesin kimdir?

Aziz Nesin

Yazarlar
Mustafa Sönmez kimdir?

Mustafa Sönmez

Yazarlar
Sevda Noyan kimdir?

Sevda Noyan

Yazarlar
Canten Kaya kimdir?

Canten Kaya

Yazarlar
Deniz Erten kimdir?

Deniz Erten

Yazarlar
Ahmet Kekeç kimdir?

Ahmet Kekeç

Yazarlar
Cemal Günbaş kimdir?

Cemal Günbaş

Yazarlar
Melisa Özmen
Melisa
Doğum Tarihi (23 yaşında)
İstanbul
Burç Oğlak
Memleket İstanbul
Meslek Editör, Modacı, Yazar
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Popülarite #3204 (12934 kişiden)