Meltem Özçelik

Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem Özçelik de bir süre oyunculuk yaptı ve daha sonra tıpkı ablası Gamze Özçelik gibi oyunculuk kariyerini sona erdirdi ve tesettüre girdi. Meltem Özçelik, bir dönem modellikle de ilgilenmişti. 

Meltem Özçelik 1990 yılında 4 çocuklu bir ailede İstanbul’da dünyaya geldi. Meltem Özçelik, kardeşlerinin adları Duygu Özçelik, Melis Özçelik ve oyuncu Gamze Özçelik’tir. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan güzel oyuncunun medya kariyeri 2014 yılında başladı.

Oyunculuk kariyerine ve ilk kez kameraların karşısına 2014 yılında “Kiraz Mevsimi” adlı dizide başladı. Başrol oyuncularının Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in üstlendiği Kiraz Mevsimi dizisinde 'Gaye' karakteri ile karşımıza çıktı. 2015 yılında birbirinden kaliteli iki farklı dizi film projesinde rol alan isim oldu. Bu dizi filmler “Kiralık Aşk” ve “Çilek Kokusu” dizileri oldu. 2016 yılında ilk defa beyazperdede rol boy gösterdi.

Gamze Özçelik, Arka Sokaklar dizisindeki başarılı oyunculuğuyla milyonların beğenisi kazanmış ve ani bir kararla oyunculuğu bırakıp tesettüre girmişti.  Gamze Özçelik' şimdilerde 'Umuda Koşanlar' derneğinin başkanlığını yapıyor.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Atilla Kılıç kimdir?

Atilla Kılıç

Oyuncular
Aydın Sigalı kimdir?

Aydın Sigalı

Oyuncular
Ergin Torun kimdir?

Ergin Torun

Oyuncular
Aylin Saraç kimdir?

Aylin Saraç

Oyuncular
Şebnem Köstem kimdir?

Şebnem Köstem

Oyuncular
Onur Demircan kimdir?

Onur Demircan

Oyuncular
Özge Özberk kimdir?

Özge Özberk

Oyuncular
Nil Keser kimdir?

Nil Keser

Oyuncular
Göksel Kortay kimdir?

Göksel Kortay

Oyuncular
Cansu Demirci kimdir?

Cansu Demirci

Oyuncular
Meltem Özçelik
Meltem
Doğum Tarihi (34 yaşında)
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Kadın
Kardeşler Gamze Özçelik
İlişki Durumu Evli
Boy 1.68 cm
Kilo 55 kg
Eğitim Lisans Mezunu
Popülarite #706 (12932 kişiden)