Mersinli Cihangir

Türkiye'nin onu sosyal medyada 'Ankara beni bulsun' videosu ile tanıdıgı ve kısa sürede fenomen olan  Mersinli Cihangir, Kennedy Dayı olarak tanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda yapılan bir sokak röportajında sosyal medya tarafından rastgele tanınan Cihangir Göktaş, başkanlık sistemi ile ilgili yaptığı yorumlarla izleyenleri güldürmüştü.

‘’Ankara ayağını denk alsın’’ diyen Göktaş, ‘’Ben genelkurmay, cumhurbaşkanı başbakanınızım” gibi sözlerle sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

İhtilal mihtilal dinlemem diyerek izleyenleri güldüren Göktaş, 70 milyon kişiyi vuracağını ve Amerikan’ın prezıntı olduğunu söylemişti.

Askeri politikayla oynanmaması gerektiğini belirten Cihangir Göktaş, herkesin tutuklanması gerektiğini söylemiş ve 33 3 01’in bizzat kendisi olduğunu ve TBMM’nin kendisini bulmasını istediğini dile getirmişti.

Başka bir videosunda kendisinin J.F. Kennedy'nin torunu olduğunu iddia eden Göktaş, "Şikago'da Kennedy ailesini tanımayan yok ki kim tanımıyor Kennedy'i. Şikago'luyuz biz. Suikaste uğrayan Kennedy değil mi? Benim öz dedem ya. Belçika tankları ile sokmadım mı insanları Türkiye'ye? Nereden geldi bu 70 miyon insan, ben getirdim. Ben Suudi Arabistan Kralıyım, Papayım, Amerikan pesidınt prezıntıyım, Pentagon'un başındaki insanım. Şakalaşacak insan mı arıyorsunuz diyorum Ankara'ya cevap vermiyor. Kılıçtan geçiririm."

1972 yılında İzmir'de doğduğu, aslen Elazığlı olan Cihangir Göktaş'ın  çok zengin bir aileden geldiğini belirtirken babasının tanınan varlıklı bir isim olduğunu ancak kanserden vefat ettiğini söyledi.

Annesinin de babasından sonra çok geçmeden öldüğünü belirten kullanıcı, Cihangir Göktaş’ın amcasının bir şekilde ailesinden kalma tüm malvarlığını üzerine geçirip kendisini sokağa attığını, bu yüzden de Cihangir Göktaş’ın şizofreni hastalığına yakalandığını söyledi.

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Lexie Alford kimdir?

Lexie Alford

Diğer Kişiler
Selin İmer kimdir?

Selin İmer

Diğer Kişiler
Gündüz Tibet kimdir?

Gündüz Tibet

Diğer Kişiler
Murat Aslan kimdir?

Murat Aslan

Diğer Kişiler
Koray Şener kimdir?

Koray Şener

Diğer Kişiler
Erşan Kuneri kimdir?

Erşan Kuneri

Diğer Kişiler
Zeynep Ünlüoğlu kimdir?

Zeynep Ünlüoğlu

Diğer Kişiler
Nurdan Beşen kimdir?

Nurdan Beşen

Diğer Kişiler
Murat Gezer kimdir?

Murat Gezer

Diğer Kişiler
Gülçin Karakaya kimdir?

Gülçin Karakaya

Diğer Kişiler
Atakan Koru kimdir?

Atakan Koru

Diğer Kişiler
Mavi Rüzgar Falay kimdir?

Mavi Rüzgar Falay

Diğer Kişiler
Mersinli Cihangir
Mersinli
Gerçek Ad Cihangir Göktaş
Doğum Tarihi (52 yaşında)
İzmir
Memleket Elazığ
Meslek Fenomen
Cinsiyet Erkek
Popülarite #820 (12942 kişiden)