Muzaffer Yöntem

 Zonguldak doğumlu Muzaffer Yöntem,Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği, Bilgi Üniversitesi MBA, Kanada University of Winnipeg’den “Yönetim Bilimleri”, PrinceII Proje Yönetimi derecelerine sahiptir. Türkiye Bilişim sektörünün alanında önemli profesyonellerinden olup, iyi seviyede İngilizce bilmektedir.

Arsen Gürzap,Yalçın Boratap gibi sanatçılardan eğitim aldığı Dialog Oyunculuk Akademisi mezunudur. Kazım Akşar’dan yaratıcı drama çalıştayı,TRT seslendirme yönlendirme yönetmeni Hakan Kaçan’dan dublaj, Tamer Dövücü’den Optimum Denge Modeli eğitimlerini tamamlamıştır.

Prodüksiyonunu ve başrollerini oyuncu arkadaşı ile ortak üstlendiği İngiltere ve Türkiye’den sonra ilk kez Türkiye’de sahnelenen “Godot’yu Beklerkeni Beklerken” tiyatro oyununda 2018-19 sezonunda da oyuncu- prodüktör olarak devam etmektedir. 2019-2020 sezonunda da BAHT Tiyatronun yapımını üstlendiği “Rüzgara Karşı Pişmaniye Yemek” adlı oyunda da baş rollerden birini üstlenmiştir.

Muzaffer Yöntem, “Godot’yu Beklerkeni Beklerken” oyundaki rolü ile, Ekin Yazın Tiyatro Dostları Jürisinin 2017-18 yılı küçük salon kategorisi ” En iyi erkek oyuncu” ödülünü almıştır.Günlük  adlı kısa bir filmde oynamıştır.

Günümüzde internet üzerinden İGTV de yayınlanacak  Altın Kod 520 isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer almıştır.

biyografi
Foto Galeri
DİĞER OYUNCULAR ()
ÖNERİLEN KİŞİLER
Melis Cingöz kimdir?

Melis Cingöz

Oyuncular
Buket Aslan kimdir?

Buket Aslan

Oyuncular
Salih Aztekin kimdir?

Salih Aztekin

Oyuncular
Muzaffer Yöntem
Muzaffer
Memleket İstanbul
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Erkek
İkamet İstanbul
Boy 1.71 cm
Kilo 71 kg
Göz rengi Ela
Popülarite #11314 (12949 kişiden)
Oynadığı Diziler Rol
Altın Kod 520 (2020)