Natalia Vodianova

1982 Rusya doğumlu Natalia Vodianova' 6 yasındayken babası evi terk etti. Annesine pazarda meyve satması için yardımcı olurken bir ajans tarafında keşfedildi. 17 yaşında Paris’e taşındı ve VIVA Model Management ile sözleşme imzaladı.

Podyumda yürüyerek ve reklamlarda oynayarak başarıya ulaştı. Amerikalı ve Avrupalı tasarımcıların hazır giyim koleksiyonları için 200’den fazla podyuma çıktı. Calvin Klein, Gucci, H&M gibi büyük markalar için reklam kampanyaları yaptı. Türk, Amerikan, İngiliz, İtalyan, Çin, Rus, İspanyol, Alman dergileri için kapaklarda rol aldı.

Ayrıca toplam 7 kez İngiltere’nin ünlü Vogue dergisinde kapak kızı olarak yer almıştır. Natalia Vodianova Forbes dergisine göre dünyanın en fazla kazanan 7. mankeni olarak gösterilmiştir. SüperNova takma ismi ilede bilinen güzel isim, Channel tarafından düzenlenen Dünyanın En iyi Süpermodelleri arasında 16. sırada yer almaktadır.

Natalia Vodianova, 10 sene İngiliz gayrimenkul zengini, Justin Portman ile evli kalmış bu evliliğinden Lucas, Neva ve Viktor isimlerinde üç çocuğu vardır.

Daha sonra dünyanın en büyük lüks giyim ve tüketim malları üreten Louis Vuitton Moët Hennessy’nin (LVMH) Yönetim Kurulu Başkanı Bernard Arnault’un oğlu Antoine Arnault ile evlenmeden birlikte yaşamaya başlamıştır. Bu birlikteliğinden de Roman ve Maxim isimlerinde iki çocuğu dünyaya gelmiştir.Antoine Arnault’un babası 117 milyar dolarlık serveti ile Fransa’nın en zengin iş adamıdır.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Aydan Tarık kimdir?

Aydan Tarık

Mankenler
Kate Moss kimdir?

Kate Moss

Mankenler
Fidan Martinovic kimdir?

Fidan Martinovic

Mankenler
Lauko Farhad kimdir?

Lauko Farhad

Mankenler
Lindsay Ellingson kimdir?

Lindsay Ellingson

Mankenler
Kaan Akıncı kimdir?

Kaan Akıncı

Mankenler
Nicole Murphy kimdir?

Nicole Murphy

Mankenler
Beyza Orhan kimdir?

Beyza Orhan

Mankenler
Natalia Vodianova
Natalia
Gerçek Ad Natalia Vodianova
Doğum Tarihi (41 yaşında)
Rusya
Burç Balık
Meslek Manken, Model
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu İlişkisi var (Antoine Arnault ile)
Boy 1.76 cm
Kilo 52 kg
Göz rengi Mavi
Popülarite #6411 (12934 kişiden)