Nil Ulusoy

1990 İstanbul doğumlu Nil Ulusoy,Youtube üzerinden kadın ve erkek sesi ile seslendirdiği Cemal Abi şarkısıyla ünlendi. Aynı yıl Sosyal Medya Sanatçısı seçildi ve ödüle layık görüldü. Nil Ulusoy Trans ünlüler arasında yer almaktadır.

 İstanbul’da başladığı eğitimini Liseden sonra üniversiteyi Moda Tasarım bölümünde tamamladı.Mezun olduktan sonra solistlik yapmaya başladı.10 yıl boyunca pek çok sanatçının solistliğini yaptı. 2020 yılında Cemal Abi şarkısıyla büyük bir çıkış yakaladı. Bu çıkış ona aynı yıl Sosyal Medya Sanatçısı ödülünü kazandırdı. 

 Nil Ulusoy,erkeklere ilgi duymaya başladığını farketmesi ailesinde büyük sorunlara neden oldu. Bu süreçten sonra zor zamanlar geçirdi. Babası tarafından dövüldü, dışlandı. Simit sattı. Cinsiyet eğiliminden vazgeçmesi için Adıyamanlar Menzili’e verildi. Ancak bu uzun sürmedi.

Babası cinsiyet eğilimi nedeni ile türlü işkencelere maruz bıraktı. İnşaatlarda kapalı bırakılması, çivi ve sopa ile dövülmesi, zincirlenmesi aç bırakılması, buzdolabına bağlanması, uzun saçlarının kesilmesi gibi türlü işkencelere maruz kaldı. İlk kez 7 yaşında duygu ve hislerindeki değişimin farkına varan Nil Ulusoy 25 yaşında cinsiyet değiştirme kararı aldı.

17 yaşında evi terk eden Nil Ulusoy 2 hafta Taksim’de parklarda yattı. Babası yaşındaki insanlarla cinsel ilişkiye zorlandı, satıldı, dövüldü ve parası alındı. Bir gün hayatına ismini vermediği bir adamın girmesi ile hayatı tamamen değişti.

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Nil Ulusoy
Nil
Doğum Tarihi (34 yaşında)
İstanbul
Meslek Fenomen, Müzisyen, Youtuber
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Boy 1.70 cm
Kilo 56 kg
Eğitim Lisans Mezunu
Popülarite #11162 (12934 kişiden)