Oğuzhan Tıraş

1994 İstanbul doğumlu fenomen Oğuzhan Tıraş,ailenin tek çocuğudur. İstanbul’da başladığı lise eğitiminin ardından Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde devam etmiştir.Üniversite 3. sınıf yıllarında yaz tatilinde ilk olarak Norveç’e çantasını alıp seyehat eden Tıraş, 3 ay boyunca Hollanda, Fransa, Avusturya, Macaristan, Bulgaristan, Slovakya, İsveç, Danimarka ve Almanya gibi birçok Avrupa ülkelerini gezmiş ve sonrasında ise Türkiye’ye geri dönmüştür. 

İlk macerasına 2015 yılında adım attı.İlk profesyonel videosunu takipçileri ile 2018 yılında buluşturdu. Dünyayı gezen ve seyahat vlogları kaydeden Oğuzhan Tıraş bu içerikleri sosyal medya hesabında paylaşarak yüz binlerce beğeni toplamaktadır. Feneomenler arasında sesini duyuran başarlı bir gezgin YırtıkPantolon Oğuzhan Tıraş Youtube’da popüler içerikleri seyahat vlogları ile üne kavuştu.  

 Latin Amerika Brezilya’da tanıştığı Koreli sevgilisi ile YırtıkPantolon adlı Youtube kanalı için seyahat vlogları çekmeye başladı. Bugüne kadar Latin Amerika, Brezilya, Hollanda, Fransa, Avusturya, Macaristan, Bulgaristan, Slovakya, İsveç, Danimarka, Almanya, Meksika ve Paraguay ülkelerini gezen Oğuzhan Tıraş,Ayrıca Malezya, Kore, Endonezya, Japonya, Tayland, Brunei, Singapur, Hindistan, Tayvan ve Bangladeş gibi Asya ülkelerini ziyaret eden sosyal medyanın macera ruhlu adamı Oğuzhan Tıraş 30 üzerinde ülke gezdi.

Oğuzhan Tıraş özellikle Pragda Dans Eden Ev önünde çektiği pozu ile sosyal medyada gündem oldu. Dans Eden Ev önünde verdiği pozun sonrasında pantolonunun yırtılması ile hayatı bir anda değişmeye başladı. Pantolonlarının yırtılmasına sitem eden Oğuzhan Tıraş lakabını bu günden sonra “Yırtık Pantolon” olmasına karar vermiştir.

Yırtıkpantolon Oğuzhan Tıraş 2016 yılında yayınladığı Yırtık Pantolon’dan Hikayeler adlı kitabı ile de konuşulan isimler arasında yerini aldı.  

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
DanTDM kimdir?

DanTDM

Youtuberlar
Doğanay Oğuz kimdir?

Doğanay Oğuz

Youtuberlar
Berk Muhammet kimdir?

Berk Muhammet

Youtuberlar
Dila Kent kimdir?

Dila Kent

Youtuberlar
Danla Bilic kimdir?

Danla Bilic

Tanınmış Kişiler
Damla Kalaycık kimdir?

Damla Kalaycık

Youtuberlar
Selen Gültiken kimdir?

Selen Gültiken

Youtuberlar
Arda Bektaş kimdir?

Arda Bektaş

Youtuberlar
Alp Kılınç kimdir?

Alp Kılınç

Youtuberlar
Gökben Duman kimdir?

Gökben Duman

Youtuberlar
Kaan Atıcı kimdir?

Kaan Atıcı

Youtuberlar
Dicle Turgal kimdir?

Dicle Turgal

Youtuberlar
Oğuzhan Tıraş
Oğuzhan
Doğum Tarihi (29 yaşında)
İstanbul
Burç Boğa
Memleket Gaziantep
Meslek Fenomen, Gezgin, Youtuber
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu İlişkisi var
Boy 1.78 cm
Kilo 82 kg
Göz rengi Kahverengi
Eğitim Lisans Mezunu
Popülarite #6999 (12939 kişiden)