Ömer Faruk Kavurmacı

1976 İstanbul doğumlu Ömer Faruk Kavurmacı,Fatih Kolejinin ardından yüksek öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı. Aydınlı Grup’ta Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Ömer Faruk Kavurmacı aynı zamanda dünyaca ünlü moda markaları olan Pierre Cardin, Cacharel ve US Polo Assn. gibi markaların ana lisansörüdür. Aydınlı Grup, 2009 yılında Solarkent projesi ile inşaat sektörüne giriş yapmıştır.

Ömer Faruk Kavurmacı, Türkiye Genç İş Adamları Derneğine (TÜGİAD) 25.09.2007 üye olmuş, 14.12.2010 yılında ilişiği kesilmiştir. İstanbul Sanayi Odası, Küresel Atılım Sanayi ve İşadamları Derneği, Büyükçekmece Sanayici ve İşadamları Derneği üyeliği ve İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatci Birlikleri ve Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yapmaktadır.

İngilizce bilen Ömer Faruk Kavurmacı,İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kızı Kübra Topbaş ile 2001 yılında evlendi.Çiftin iki çocuğu vardır.

15 Temmuz Feto darbe girişimi sonrası, Feto soruşturmaları çerçevesinde tutuklandı.8 Eylül 2016’da tutuklanan Kavurmacı,3 Mayıs 2017’de sağlık sorunları gerekçe gösterilerek İstanbul nöbetçi 5’inci Sulh Ceza Hâkimliği’nce tahliye edildi.İstanbul 23’üncü Ağır Ceza Mahkemesi,yakalama kararı çıkartılmasına karar verilen Ömer Faruk Kavurmacı,17 Haziran 2017’de yeniden tutuklanan Ömer Faruk Kavurmacı,2020 yılında tahliye edildi.

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Yıldırım Demirören kimdir?

Yıldırım Demirören

İş Dünyası
Cem Arısoy kimdir?

Cem Arısoy

İş Dünyası
Tolgahan Yıldız kimdir?

Tolgahan Yıldız

İş Dünyası
Cihan Kamer kimdir?

Cihan Kamer

İş Dünyası
Banu Zeytinoğlu kimdir?

Banu Zeytinoğlu

İş Dünyası
Hesna Özdemir kimdir?

Hesna Özdemir

İş Dünyası
Erdoğan Demirören kimdir?

Erdoğan Demirören

İş Dünyası
Buse Özçivit kimdir?

Buse Özçivit

İş Dünyası
Cenk Küpeli kimdir?

Cenk Küpeli

İş Dünyası
Nevzat Aydın kimdir?

Nevzat Aydın

İş Dünyası
Andrea Agnelli kimdir?

Andrea Agnelli

İş Dünyası
Sema Aydın kimdir?

Sema Aydın

İş Dünyası
Ömer Faruk Kavurmacı
Ömer
Meslek İş Adamı
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Evli (Kübra Topbaş ile)
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi
Popülarite #12182 (12942 kişiden)