Önder Bekensir

 1975  yılında İstanbul'da dünyaya gelen Önder Bekensir, Boğaziçi Üniversitesi'nde Türizm ve Otelcilik eğitimi almıştır. 1995 yılında Mr. Turkey Yarışması’nda ikinci olmuş ve mankenlik yapmıştır.Florida’da Atlantic Üniversitesi’de uluslararası iş yönetimi eğitimi alan ve ekonomi Master’ını da yine aynı üniversitede tamamlamıştı.

Önder Bekensir, on yıllık Amerika döneminde işletmecilik yapıp bir süre de avukat bürosunda çalıştıktan sonra 2006 yılında babasının ölümüyle 2007 yılında apar topar Türkiye’ye temelli döndü ve kardeşi ile birlikte kimyasal tuz üreten aile şirketlerinin başına geçti.

2007 yılında “Fim Organizasyon” ismi ile kendi şirketini açtı. İstanbul’da 3 yıl boyunca Fey Grup bünyesinde; kışları Club Blackk, yazları Bodrum Bianca Beach’in işletmeciliğini yaptı. 2008 yazında Reina Club’ün için CAVE adında kendi clubünü açtı. Birçok ünlü sanatçının da konser organizasyonunu yapan Bekensir 2010 yılında Fim Organizasyon şirketini Nero by Önder Bekensir olarak değiştirmiştir.

2011 yılında yapımcılığa ve sunuculuğa başlayan Bekensir, Beyaz TV‘de Yıldızlar Külübü adlı magazin programını hazırlayıp, sundu.

2012 Ocak-Mayıs arası İstanbul’un en nezih mekanlarından Billionaire Kulübün işletme kadrosunda yer almış ve aynı yılın yaz sezonunda Önder Bekensir, ekibiyle beraber Bodrum Türkbükü’nde L’ocall Beach‘in işletmeciliğini yapmıştır. 2013 tarihinde başlayıp Show TV‘de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarışmacıları arasında oldu.

2007 tarihinde iş adamı Faruk Yalçın'ın kızı, Süreyya Yalçın ile ilk evliliğini yapan Önder Bekensir, 3 sonra boşandı.

2009 yılında  Demet Akalın ile evlendi.  2010 tarihinde ise boşandı. Önder Bekensir, Tulum'da tatil sırasında tanıştığı Patrizia Bonetti ile bir süredir aşk yaşamaya başladı.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Gürsel Erol kimdir?

Gürsel Erol

İş Dünyası
Nedim Keçeli kimdir?

Nedim Keçeli

İş Dünyası
Ebru Alkanat kimdir?

Ebru Alkanat

İş Dünyası
Köfteci Yusuf kimdir?

Köfteci Yusuf

İş Dünyası
Mehmet Aydın kimdir?

Mehmet Aydın

İş Dünyası
Evren Yazgan kimdir?

Evren Yazgan

İş Dünyası
Mustafa Gültepe kimdir?

Mustafa Gültepe

İş Dünyası
Dan Bilzerian kimdir?

Dan Bilzerian

İş Dünyası
Necat Gülseven kimdir?

Necat Gülseven

İş Dünyası
Erman Ademoğlu kimdir?

Erman Ademoğlu

İş Dünyası
Tolga Eşiz kimdir?

Tolga Eşiz

İş Dünyası
Yazgülü Amaj kimdir?

Yazgülü Amaj

İş Dünyası
Önder Bekensir
Önder
Doğum Tarihi (49 yaşında)
İstanbul
Meslek İş Adamı
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu İlişkisi var (Patrizia Bonetti ile)
Eğitim Yüksek Lisans Mezunu
Popülarite #4437 (12942 kişiden)