Pamuk Pars

 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başarılı geçen lise eğitiminden sonra üniversite eğitimini konservatuarda okuyarak almıştır ve konservatuar mezunudur. Pars, zaman içerisinde güzelliği ve mükemmel fiziği ile de çevresinin dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştır.

Pamuk Pars 2012 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Bana Her Şey Yakışır programına yarışmacı olarak ilk kez televizyon ekranlarına çıkmıştır. Yarışmada birinci olamasa da güzelliği ile birlikte taraflı tarafsız herkesin konuştuğu isimlerden birisi olarak dikkat çekmiştir.

Daha sonra 2015 yılında Esra Erol’un sunuculuğunu yaptığı  evlilik programına katılarak aslında gündeme geldi. Bir dönemlerin televizyon efsanelerinden birisi olarak Caner Toygar’a talip olarak  karşımıza çıkan Pamuk Pars, insanların en çok konuştuğu isimlerden birisi olarak dikkat çekmiştir. 

Tanıtım filmlerinin yanı sıra albümü olan Pamuk Pars, Fethiye’den ev almış. Bir de güzellik salonu açmayı düşünüyorum. Dizi projelerinde yer almaya devam ediyorum” diye konuştu. 

 Pamuk Pars, 2017 yılında çıkardığı Azılı Bela isimli şarkı ile gündeme oturmuştu. 2 yıl önce 'Azılı Bela' isimli bir şarkı satın alan genç şarkıcı, şarkının aynı anda satıldığını öğrendiği, diğer şarkıcı şarkıya klip çekip çıkarmaya başlayınca, bekleme süresine giren Pamuk Pars, geçtiğimiz günlerde İDO yönetmenliğin’de İstanbul’un tarihi yarım adası Eminönü’nde klibini çekti.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Elif Buse Doğan kimdir?

Elif Buse Doğan

Şarkıcılar
Emrah Karaca kimdir?

Emrah Karaca

Şarkıcılar
Barış Yurtçu kimdir?

Barış Yurtçu

Şarkıcılar
Orçun Sünear kimdir?

Orçun Sünear

Şarkıcılar
Hilal Cebeci kimdir?

Hilal Cebeci

Şarkıcılar
Şanışer kimdir?

Şanışer

Şarkıcılar
Ceren Cennet kimdir?

Ceren Cennet

Şarkıcılar
Jasmine Simin Berkiş kimdir?

Jasmine Simin Berkiş

Şarkıcılar
Robbie Williams kimdir?

Robbie Williams

Şarkıcılar
Çağrı Beklen kimdir?

Çağrı Beklen

Şarkıcılar
Nuri Harun Ateş kimdir?

Nuri Harun Ateş

Şarkıcılar
Zeki Güner kimdir?

Zeki Güner

Şarkıcılar
Pamuk Pars
Pamuk
Doğum Tarihi (34 yaşında)
İstanbul
Meslek Şarkıcı
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Eğitim Lisans Mezunu
Popülarite #5565 (12948 kişiden)