Pau (Ayhan Ulu)

1990 İzmir,Bornova doğumlu Ayhan Ulu'nun Azeri Türklerindendir.Günümüzde Bar Onn isimli mekanda sahne almaktadır. Birbirinden eğlenceli şarkıları, dans şovları ve klipleri ile dikkatleri üzerine çeken gerçek ismi Ayhan Ulu, sahne adı ile Pau, İzmir’in eğlence mekanlarının en fazla aranan isimleri arasında yer almaktadır. Kendisine Türkiye’nin en eğlenceli adamı sloganı verilmiştir.

2018 tarihinde Youtube’a eklenmiş olan Elemtere Fiş adlı şarkının söz ve müziği kendisine, aranjesi ise Çılgın Cemal’e aittir. Şarkı 2018 Kasım itibariyle 2 Milyon’un üzerinde bir izlenme rekoruna ulaşmıştır. Özellikle uzun süredir seslendirdiği Roman şarkıları ile İzmir’lilerin yanı sıra sosyal medya ve müzik severler tarafından büyük beğeni ile dinlenilmektedir.

Pau’nun çok sevilen şarkıları da; Akustik şarkılar, Gülü Soldurmam, Beyaz ve Sen, Yektan Müptezel ve Akustik teaser adlı çalışmalarıdır. Çalışmalarından sonra 2019’da uyku şarkısı ile 2 milyon izlenme almış çok sevilmiştir. 2020 yılına hızlı bir giriş yapmıştır. 4 ayda 4 adet şarkı çıkarıp klip çekmiştir. Bu şarkılar; Ver yansın, Derdim olsun, Ne yana yıkılayım ve son olarak Sensin Doktorum şarkılarıdır. Ayhan Ulu’nun neredeyse tüm şarkıları kendi şarkılarıdır.

Beğenilen diğer şarkıları arasında, Sobe, Kırmızı Mavi, 30 Yaşıma, Herkes Yolunda, Sebastian, Özlenir mi?, Tav Oluyorum, Sinsirella, Tiryaki, Mokoko, Yapamazsın, Kaç Gibi Özlersin, Terelelli ve Çizgi Film.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Ömür Göksel kimdir?

Ömür Göksel

Şarkıcılar
Anıl Tiryaki kimdir?

Anıl Tiryaki

Şarkıcılar
Ferman Toprak kimdir?

Ferman Toprak

Şarkıcılar
Tankurt Manas kimdir?

Tankurt Manas

Şarkıcılar
Yusuf İslam kimdir?

Yusuf İslam

Şarkıcılar
Batu Akdeniz kimdir?

Batu Akdeniz

Şarkıcılar
Neco kimdir?

Neco

Şarkıcılar
Murat Yaprak kimdir?

Murat Yaprak

Şarkıcılar
Volkan Yılmazer kimdir?

Volkan Yılmazer

Şarkıcılar
Kalben kimdir?

Kalben

Şarkıcılar
Nazlı Öksüz kimdir?

Nazlı Öksüz

Şarkıcılar
Afak Algan kimdir?

Afak Algan

Şarkıcılar
Pau (Ayhan Ulu)
Pau
Gerçek Ad Ayhan Ulu
Doğum Tarihi (34 yaşında)
İzmir, Bornova
Burç Balık
Memleket Kars
Meslek Şarkıcı
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
İkamet İzmir
Popülarite #4890 (12949 kişiden)