Rabia Toprak

1996 Ankara doğumlu Rabia Toprak,3 yıl öncesinde bir köy evinin mutfağından ve bahçesinden paylaşmış olduğu yemeklerle ve tarifleriyle birlikte takipçi sayısını hızla arttırmıştır. 2021'de Dubai’ye gidip geldikten sonra kendisine ait bir tekstil atölyesi açmıştır. Üç yıl içinde akıl almaz bir servete kavuşmuştur.

Rabia Toprak’ın ne kadar serveti olduğu bilinmemektedir. Üç sene önce yayınladığı yemek tarifleriyle fenomen olduktan sonra lüks bir hayat yaşamaya başlayan Rabia Toprak’ın çok sayıda evi, iş yeri ve arabaları olduğu iddia edilmektedir. Hakkındaki iddiaları yalanlayan Toprak, avukatı aracılığıyla yasal yollara başvuracağını açıklamıştır.

Küçük kızı ve eşiyle birlikte Ankara’da yaşayan Rabia Toprak, mütevazı evinin mutfağında yaptığı yemekleri sunumlar eşliğinde paylaşıyordu. Zaman zaman da şalvar tarzı kıyafetler giyiyordu.Zaman içinde tüp mide ameliyatı olarak fazla kilolarını vermeye başlayan Rabia Toprak'ın takipçi sayısı 1 milyona yaklaştı.

 Sosyal medyadan ürün tanıtımları yapan Rabia Toprak, sosyal medyadaki ilk zamanlarında,ürün satışı yapan sayfalara mesaj atarak onlardan ürün istiyordu. Sadece ürün karşılığında sayfasında tanıtım yapıyordu.Rabia Toprak’ın eşi galericilik yaparak oto alım satımı yaptığı biliniyor.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Rabia Toprak
Rabia
Doğum Tarihi (28 yaşında)
Ankara
Meslek Fenomen
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli
Popülarite #12767 (12934 kişiden)