Rojin Haspolat

 1992 Bursa doğumlu Rojin Haspolat,üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümünde bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümünde devam etti. Henüz üniversite sıralarındayken çeşitli sanat dergilerinde hem editör hem de sanat festivali organizasyonu olarak görev almaya başladı.

Mezuniyetten sonra profesyonel olarak Doğan Dergi Grubu çatısı altında faaliyetlerini sürdürdü. Ünlü moda ve magazin dergisi Elle Magazin dergisinde Moda Stilisti Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. Ardından stajyer olarak Harper’s Bazaar dergisinde çalışmaya başladı. Daha sonra Ortak Gelecek İçin Diyalog Derneği bünyesinde çalıştı. Bebekler ve Çocuklar İçin Uluslararası Sanat Festivali Atta Festival bünyesinde Yakın Direktör Yardımcısı olarak görev aldı.

Rojin Haspolat ilk kez basın ve medyada Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan ile sevgili olması ile gündeme geldi.Çift 2019 yılında tanıştı. Yardımseverliği ile dikkat çeken Rojin Haspolat, köy okullarına Ozan Tufan ile birlikte yaptığı yardımlar ile öne çıktı.

Rojin Haspolat Ozan Tufan birlikteliklerinden bir yıl sonra 28 Eylül 2020 tarihinde nişanlandı. Rojin Haspolat ile Ozan Tufan 31 Mart 2021 Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda yaptıkları tören ile dünya evine girdi.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Hatice Cengiz kimdir?

Hatice Cengiz

Diğer Kişiler
Ayşegül Işık kimdir?

Ayşegül Işık

Diğer Kişiler
Beyza Kapu kimdir?

Beyza Kapu

Diğer Kişiler
Ali Türkan kimdir?

Ali Türkan

Diğer Kişiler
Yılmaz Amaç kimdir?

Yılmaz Amaç

Diğer Kişiler
Gamze Akyel kimdir?

Gamze Akyel

Diğer Kişiler
Metin Yüncü kimdir?

Metin Yüncü

Diğer Kişiler
Deniz Mumcuoğlu kimdir?

Deniz Mumcuoğlu

Diğer Kişiler
Doruk Kaya kimdir?

Doruk Kaya

Diğer Kişiler
Pınar Apaydın kimdir?

Pınar Apaydın

Diğer Kişiler
Edwina Sponza kimdir?

Edwina Sponza

Diğer Kişiler
İdris Aybirdi kimdir?

İdris Aybirdi

Diğer Kişiler
Rojin Haspolat
Rojin
Doğum Tarihi (31 yaşında)
Bursa
Burç Başak
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli (Ozan Tufan ile)
Boy 1.66 cm
Kilo 52 kg
Popülarite #6851 (12934 kişiden)