Sansar Salvo

1989 İstanbul doğumlu Sansar Salvo,  küçüklüğünden beri rap müziğe adamıştır. 2000 yılında söz yazarlığına başlayıp 2002 yılında ilk bestesini çıkarmıştır. 2004 yılında ev imkanları ile yaptığı albümü çevresine sunarak büyük ilgi görmüştür. Yeteneği anlaşılan sanatçı kendisini geliştirmeye karar vermiştir.

İlk parçasını kötü bir kulaklıklı mikrofon ile yapan sansar bundan sonraki parçalarını konuk olduğu büyük Mc'lerin yardımıyla düzeltti. 2005 yılında bir prodüksiyonla anlaşınca artık kendi parçalarını yayınlar hale geldi. Bu sayede tanınan sanatçımız artık İstanbul içi konserlere çıkmış ve ilgi odağı haline gelmiştir.

Aynı sene Kadiköy Acil ekibini kuran Sansar salvo, sağlık hayatının bir ambulansı ve Acil kısmı varsa bizimde ambulansımız Rap ve ekibimiz kadiköy olacaktır demek istediğini düşünüyorum. Kadiköy acil ekibi ile Yurtiçi turneler düzenleyerek Rapi yaymak ve hayran kitlesiyle buluşmak istemişlerdir. Bir süre sonra kurduğu gruptan çıkarak pit10'nun kurmuş olduğu ve içerisinde Beta'nında bulunduğu Olympos grubunda yer almıştır.

2007 yılında olympos sayesinde mixtape albümü çıkartmıştır. Olympos ile çeşitli turneler ile kitlelere ulaşıp artık ismini duyurmuştur. Fakat olympos ile bir sorunu olmamasına rağmen ki kendi böyle bir açıklama yapmıştır. Ve Olympos grubundan da çıkmıştır. Solo olarak rap'e devam etmektedir.Birçok ünlü isimle beraber Feat atmıştır. Aynı zamanda dizi müzikleri yapmaya da başlamıştır.

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Ümit Sayın kimdir?

Ümit Sayın

Şarkıcılar
Billy Ray Cyrus kimdir?

Billy Ray Cyrus

Şarkıcılar
Ajdar kimdir?

Ajdar

Şarkıcılar
Cansever kimdir?

Cansever

Şarkıcılar
Camila Cabello kimdir?

Camila Cabello

Şarkıcılar
Nurdan Torun kimdir?

Nurdan Torun

Şarkıcılar
Lil Pump kimdir?

Lil Pump

Şarkıcılar
Ümit Yaşar kimdir?

Ümit Yaşar

Şarkıcılar
Melike Şahin kimdir?

Melike Şahin

Şarkıcılar
Kezzo kimdir?

Kezzo

Şarkıcılar
Jeyan Büyükburç kimdir?

Jeyan Büyükburç

Şarkıcılar
Melisa Uzunarslan kimdir?

Melisa Uzunarslan

Şarkıcılar
Sansar Salvo
Sansar
Gerçek Ad Ekincan Arslan
Doğum Tarihi (35 yaşında)
İstanbul, Kadiköy
Meslek Besteci, Şarkıcı
Cinsiyet Erkek
Popülarite #4609 (12942 kişiden)