Sasha Clements

 Eski bir model ve oyuncu olan Sasha Clements,1990 Toronto doğumludur. York Üniversitesinden mezun olmuştur. Çok iyi Fransızca konuşabilmektedir ve Los Angeles,Kaliforniya'da yaşamaktadır.

Teletoon sitcom Majority Rules! Dizisindeki Kiki Kincaid rolüyle tanınıyor. 2005 fantastik Kar Kraliçesi'nde rol aldı. ve 2010 televizyon dizisi What's Up Warthogs !. Ayrıca Disney Channel Original filmi How to Build a Better Boy'da Marnie rolünü oynadı. Konuk oyuncu rolleri arasında Rookie Blue, Really Me, Lost Girl, Life with Boys ve Mudpit gibi diziler bulunmaktadır.

Clements'in BBC TV filmi The Snow Queen'de Juliet Stevenson ile ilk rolü. 2009 yılında, 15 yaşındaki Kiki Kincaid'i canlandıran Canadian Teletoon dizisi Majority Rules! 'Da ilk başrolünü kazandı. ve o, What's Up Warthogs'un bir bölümünde başrol oynadı.

 Rookie Blue ve Really Me gibi televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Clements'in Lost Girl'deki Sarah rolünde tekrar eden bir rolü vardı. Konuk, YTV'nin Life with Boys'un iki bölümünün galasında Emma olarak rol aldı. Daha sonra konuk oyuncu olarak Mudpit'in bir bölümünde Nikki'yi canlandırdı.

2013 yılının ortalarında Clements, Disney Channel Original Movie, How to Build a Better Boy'da China Anne McClain ve Kelli Berglund ile çalışmaya başladı. Filmin yönetmenliğini Paul Hoen üstlendi ve 15 Ağustos 2014'te prömiyerini yaptı. 

Sasha Clements,sinemalarda gösterimde olan 2020 yapım Witches İn The Woods, (Ormandaki Cadı) adlı korku filminde rol almıştır. Filmde Alison karakterini canlandırmıştır.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Ceylan Yılmaz kimdir?

Ceylan Yılmaz

Oyuncular
Efe Çetinel kimdir?

Efe Çetinel

Oyuncular
Dilhan Aras kimdir?

Dilhan Aras

Oyuncular
Adrian Can kimdir?

Adrian Can

Oyuncular
Nurhan Özenen kimdir?

Nurhan Özenen

Oyuncular
Ayşegül Yılmaz kimdir?

Ayşegül Yılmaz

Oyuncular
Zeynep Öğren kimdir?

Zeynep Öğren

Oyuncular
Cemre Burcu Tosun kimdir?

Cemre Burcu Tosun

Oyuncular
Tuğba Eskicioğlu kimdir?

Tuğba Eskicioğlu

Oyuncular
Duygu Dokgöz kimdir?

Duygu Dokgöz

Oyuncular
Nurettin Sönmez kimdir?

Nurettin Sönmez

Oyuncular
Sasha Clements
Sasha
Gerçek Ad Sasha Nicole Clements
Doğum Tarihi (33 yaşında)
Kanada, Toronto
Burç Balık
Memleket Kanada
Meslek Model, Oyuncu
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli ( Corbin Bleu ile)
Boy 1.65 cm
Kilo 52 kg
Göz rengi Koyu kahverengi
Popülarite #10256 (12950 kişiden)