Senem Kıroğlu Nane

1982 Mersin doÄŸumlu Senem KıroÄŸlu Nane, Mersin Toros Koleji’ni bitirdikten sonra Ankara Ãœniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri Ä°liÅŸkileri Bölümü’nden mezun olmuÅŸtur. Özel ÅŸirketlerde Ä°nsan Kaynakları alanında çalışmalar yürütmüş ve sonrasında ÇaÄŸdaÅŸ Drama DerneÄŸi’nde Yaratıcı Drama Liderlik Programında 5 aÅŸamayı tamamlamıştır. Yaratıcı Okuma, Orff, Ä°letiÅŸim, Koçluk, Çocuk Yogası eÄŸitimleri almış ve Lösev’de çocuklarla gönüllü çalışmalar yürütmüştür.
Atatürk Ãœniversitesi AÖF Çocuk GeliÅŸimi öğrencisidir. Hayata Renk Ver DerneÄŸi’nde lider olarak hasta çocuklarla oyun, ritim, yaratıcı drama, yaratıcı okuma çalışmaları yürütmektedir. Türkiye EÄŸitim Gönülleri Vakfı’nda gönüllü olarak çalışmalarına devam etmekte, çocuklara okullarda, özel derslerde ve çeÅŸitli merkezlerde Çocuk Yogası ve Yaratıcı Drama derslerini sürdürmektedir.

 Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide Zarafet karakterine can veren Senem KıroÄŸlu Nane, ayrıca Görümce adlı sinemada rol almıştır.

 Senem KıroÄŸlu Nane, Barış Nane ile evli ve bir çocuk annesidir.

 

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Senem Kıroğlu Nane
Senem
Doğum Tarihi (42 yaşında)
 Mersin
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli (Barış Nane ile)
Ä°kamet Ä°stanbul
EÄŸitim Lisans Mezunu
Üni. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi
Popülarite #4823 (12939 kişiden)