Sergey Zverev

Sergey Anatolievich Zverev bir Rus kuaförü, kozmetik sanatçısı, moda tasarımcısı ve şarkıcı. Zverev, Full Fashion Star In the Cube ve Stars In Fashion gibi çeşitli televizyon şovlarında yer aldı.

5 yaşındayken motosikletine bir araba çarpmış ve babası ölmüş. Annesi yeniden evlenmiş. Ağabeyi Alexander da kaybetmiş. Sergei Zverev, Jr adında bir oğlu var. 1980'lerde Sovyet Silahlı Kuvvetleri üyesi olarak orduda görev yaptı.

 Profesyonel bir uzman olmak için Sergey, dekoratif kozmetik ve moda tasarımı alanında bilgi sahibi oldu. Sergey Zverev'in açtığı kuaför salonundaki müşterilerinden olan  biri ünlü Rus şarkıcı Alla Pugacheva özel kuaförünü ve stilistini şarkıcı olarak kendi kariyerine başlaması için teşvik eder. Böylece şarkıcık kariyeride başlar.

2006 yılında stilist ilk albümü “Alla” şarkısını Primadonna'ya adadı. Bir sonraki albümde 20'den fazla parça vardı: “Gypsy Girl”, “I Kiss My Fingers”, “Autumn in Left” ve diğerleri. Sergey ayrıca sinemada elini denedi, “Mucize Beklemek”, “Kazaklar Gibi ...”, “Ah, Şanslı!”, “En İyi 3-DE Film” ve diğerleri gibi filmlerde yer aldı.

1990'ların sonunda Sergey'in yüzüne büyük zarar veren bir kaza geçirir. Yüzünde, özellikle burnu, çenesi ve dudakları olmak plastik ameliyatı olur.

Sergey Zverev ile yine Rusya'da büyük ün yapan Türk şarkıcı Adil Karaca, 2011'de düet yaptıkları 'Kimyam Değişti' şarkısını Türkiye'de  de seslendirdi.

 

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Arman Yıldız kimdir?

Arman Yıldız

Diğer Kişiler
Tuğba Erdem kimdir?

Tuğba Erdem

Şarkıcılar
Rapçı Velet kimdir?

Rapçı Velet

Şarkıcılar
Adele kimdir?

Adele

Şarkıcılar
Pınar Akın kimdir?

Pınar Akın

Şarkıcılar
Tufan Derince kimdir?

Tufan Derince

Şarkıcılar
Bebe Rexha kimdir?

Bebe Rexha

Şarkıcılar
Berk Bayındır kimdir?

Berk Bayındır

Şarkıcılar
Tuğba Özerk kimdir?

Tuğba Özerk

Şarkıcılar
Zeki Müren kimdir?

Zeki Müren

Şarkıcılar
Serra Arıtürk kimdir?

Serra Arıtürk

Şarkıcılar
Emin İgüs kimdir?

Emin İgüs

Şarkıcılar
Sergey Zverev
Sergey
Doğum Tarihi (60 yaşında)
Rusya
Burç Yengeç
Meslek Moda tasarımcısı, Şarkıcı
Cinsiyet Erkek
Çocuklar Sergey Zverev Jr.
Boy 1.87 cm
Popülarite #8221 (12934 kişiden)