Sevda Noyan

 Tiyatrocu Engin Noyan'ın eşi Sevda Noyan'ın Ülke TV'de Esra Elönü ile yaptığı programda, "15 Temmuz kursağımızda kaldı. Bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda donanımlıyız" sözleri ile  tepki çeken Sevda Noyan, tiyatrocu Engin Noyan'ın eşi olarak kamuoyunda tanınmaktadır. Noyan çifti, gençlik yıllarında serbest fikirlere sahipken orta yaşlarından itibaren ise İslamcı çizgide hayatlarını sürdürmektedir.

Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak İzmir'de dünyaya gelen Sevda Noyan kendi deyimiyle, 'cahiliye dönemi' hayatında güzellik uzmanı olarak çalışıyordu. İzmir'de Ege TV'de makyözlük yapıyordu. Buradaki çalışmalarında yöneticiliğe kadar yükselmişti. Burada çalışırken, kanal tarafından düzenlenen birçok organizasyonu tertipliyordu. Daha sonra Bursa'da Olay TV'de çalışmaya başladı. Sonra da yerel bir radyoda yöneticilik yaptı.

Sevda Noyan özel yaşamında Noyan soyadını almadan önce adı Sevda Köse'ydi iş adamı Massimo Reggio ile bir evlilik yaptı ve bu evliliğinden 2 çocuğu dünyaya geldi. Sevda Köse 2000 yılında Engin Noyan’ın eski eşi Eser Noyan ile boşanmasının ardından Engin Noyan’la nikah masasına oturdu. Engin Noyan’ın eski eşi Eser Noyan ise DSP eski Kırklareli milletvekili Şükrü Babacan ile evlendi.

2020 Mayıs ayında Ülke Tv kanalında programcı, sunucu Esra Elönü’nün sunduğu Arafta Sorular programında Fetö hakkında ve komşuları hakkında söylemleri ile gündeme gelen Sevda Noyan’ın eşi ile birlikte kaleme aldığı “Şapka” adında bir kitabı bulunmaktadır.

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Erkay Yavuz kimdir?

Erkay Yavuz

Yazarlar
Mustafa Sönmez kimdir?

Mustafa Sönmez

Yazarlar
Büşra Yılmaz kimdir?

Büşra Yılmaz

Yazarlar
Mehmet Altan kimdir?

Mehmet Altan

Yazarlar
Yiğit Bulut kimdir?

Yiğit Bulut

Yazarlar
Asena Sarıbatur kimdir?

Asena Sarıbatur

Yazarlar
Tufan Gündüz kimdir?

Tufan Gündüz

Yazarlar
Semra Özdamar kimdir?

Semra Özdamar

Yazarlar
Nilgün Bodur kimdir?

Nilgün Bodur

Yazarlar
Sevda Noyan
Sevda
Gerçek Ad Aişe Sevda Noyan
Doğum Tarihi (60 yaşında)
İzmir
Burç Oğlak
Meslek Yazar
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli (Engin Noyan ile)
Eğitim Lisans Mezunu
Popülarite #10078 (12942 kişiden)