Şüheda Genç Kaya

Sosyal medyada dikkat çeken Şüheda Genç Kaya,Canlandıran Şifa Kurumları isimli bir alternatif tıp merkezinin sahibidir. Şüheda Kaya,gümüş eldivenlerle masaj yaparak hastaları iyileştirdiği iddialarıyla gündeme gelmiştir. Eşi Cem Kaya ile birlikte çalışan Şüheda Genç Kaya, taktığı özel eldivenlerle yaptığı masajın şifa dağıttığı iddialarıyla gündem olmuştur.Lüks yaşantısını sosyal medyada paylaştığı karelerle takipçilerine yansıtan Şüheda Genç Kaya, fenomen bir isim olarak bilinmektedir.

 Ticaret hayatına CŞK Tekstil firması üzerinden eşarp ve şal satarak başlayan Şüheda Kaya'nın markası 2016 yılında kuruldu.CŞK şal-eşarp markası kısa bir sürede muhafazakar ve islamcı çevrelerde ünlendi. Kaya çifti, eşarp ve şal ticaretinden sonra Canlandıran Şifa Kurumları isimli bir alternatif tıp merkezi kurdu. Şüheda Kaya,ilk girdiği iş olan tekstil markasının tanıtımları için TRT yayınlanan Ece Erken'den sonra Pelit Çift'in sunmaya başladığı İyi Fikir programına çıkmış.

Kaya çiftinin bir süre önce dünyanın en yüksek ve günlüğü yaklaşık 50 bin TL olan Burj Khalifa otelinde tatil yaptığı paylaşımları da çok konuşuldu.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Şüheda Genç Kaya
Şüheda
Meslek Fenomen
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Evli (Cem Kaya ile)
Popülarite #12628 (12934 kişiden)