Suzet Baycu

1980 yılında İstanbul,Şişli’de dünyaya gelen Suzet Baycu,ailemin ikinci kız çocuğu olarak dünyaya geldi.Yuvada İngilizce ile tanıştı ve Ulus Özel Musevi Lisesi’ndeki okul hayatı boyunca da İngilizce eğitimi aldı. Ayrıca okulun tiyatro kulübünde 4 sene rol aldı ve başarılarından dolayı İngiltere Surrey’de bir tiyatro kursuna burs kazandı.

İstanbul Üniversitesi İtalyan Filolojisini kazanınca İtalyanca ile de tanıştı ve İtalyancanın 2. Senesinde Barcelona’da bir İspanyolca kursuna yazıldı.

Üniversite yıllarında ablasından etkilenerek ve onun yardımıyla rehberlik yapmaya başlayan Suzet Baycu,5 dil konuşup, yerli ve yabancı turistlere dünyayı gezdiriyor.80'den fazla ülkeye giden Suzet Baycu,önceleri yakınlar Yunanistan,İspanya, İtalya derken tüm Avrupa,Latin Amerika,Uzak doğu ülkelerine gitti.

2009’da İngilizce, İspanyolca, Portekizce ve İtalyanca dillerinde Anadolu rehberliği yapmaya başladı.Yaklaşık 22 senedir rehberlik yapıp Türkleri ve yabancıları gezdiriyor. Ayrıca videolar çekip Instagram’da @dunya_alem_geziyorum sayfasından ve Suzet Baycu youtube kanalıdan da bu videoları yayınlıyor.

Ayrıca oyunculuk eğitimleri alan Suzet Baycu,birkaç reklam ve dizi projelerinde rol aldı.daha önce İkinci Bahar dizisinde rol aldı.Daha sonra Netflix ekranlarının sevilen dizisi Kulüp'te yer alan oyuncu David'in Hukuktaki Kızına can verdi.

Suzet Baycu,oyuncu Feri Baycu Güler ile kardeştir.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Jenna Ortega kimdir?

Jenna Ortega

Oyuncular
John Stamos kimdir?

John Stamos

Oyuncular
Ali Gürer kimdir?

Ali Gürer

Oyuncular
Mucahit Kocak kimdir?

Mucahit Kocak

Oyuncular
Eva Longoria kimdir?

Eva Longoria

Oyuncular
Yılmaz Şerif kimdir?

Yılmaz Şerif

Oyuncular
Gözde Okur kimdir?

Gözde Okur

Oyuncular
Can Urgancıoğlu kimdir?

Can Urgancıoğlu

Oyuncular
Canberk Kuzu kimdir?

Canberk Kuzu

Oyuncular
Suzet Baycu
Suzet
Doğum Tarihi (44 yaşında)
İstanbul, Şişli
Meslek Fenomen, Gezgin, Oyuncu, Rehber, Youtuber
Cinsiyet Kadın
Kardeşler Feri Baycu Güler
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. İstanbul Üniversitesi
Popülarite #7686 (12936 kişiden)