Taha Duymaz

 Hatay’ın Yayladağ ilçesi, Güveççi Köyü’nde yaşayan 2003 doğumlu Taha Duymaz,mütevazı mutfağında çektiği Sosyal medyada yayınladığı yemek videolarıyla gönüllere taht kurdu.Henüz 17 yaşında olmasına rağmen çok basit malzemelerle dikkat çeken yemekler hazırlıyor. 4. sınıfta okulu bırakan Taha Duymaz, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle arabaya binemiyor ve zamanının çoğunu bu sebeple köyde geçiriyor. Taha’nın yemek videoları kız kardeşi tarafından çekiliyor ve yemek hazırlaması sırasında kız kardeşi de kendisine zaman zaman yardımcı oluyor.

Youtube dünyasına 2015 yılında para kazanmak amacı ile katılmıştır. Açtığı youtube kanalı telefonu bozulunca onunla birlikte silmek zorunda kalmış. 2019 yılında açtığı kanal ile yoluna devam etmiştir. Youtube video kanalı dışında özellikle instagram hesabında takipçi sayısı daha kısa sürede, daha fazla yükselince instagram hesabına yoğunlaşmıştır.

Kendisine dönem dönem kötü mesajlar gelmiş olsa da, samimiyeti, elinden geleni en iyi şekilde yapma gayreti ve doğallığı ile gönüllerde taht kurmayı başarmıştır. Son dönemlerde sosyal medya üzerinden kendisini destekleyenlerin de malzeme göndererek yemek yapımı için yardımcı oldukları bilinmektedir.

Taha  Duymaz’ın günümüz itibariyle resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 1,4 milyon, Youtube video kanalında ki abone sayısı ise 268 Bindir.

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz,Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından Hatay'da dahil olmak üzere 10 il depremden etkilendiği depremde ailesiyle birlikte göçük altında kaldı.Hatay'ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü'nde ailesiyle birlikte yaşayan Taha Duymaz ve kardeşleri Umut ve Melek enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Gökhan Tevek kimdir?

Gökhan Tevek

Youtuberlar
Cassidy Valentine kimdir?

Cassidy Valentine

Youtuberlar
Eda Sakız kimdir?

Eda Sakız

Youtuberlar
Emre Uzunboy kimdir?

Emre Uzunboy

Youtuberlar
Alp Kılınç kimdir?

Alp Kılınç

Youtuberlar
Gökçe Yıldırım kimdir?

Gökçe Yıldırım

Youtuberlar
Kaan Atıcı kimdir?

Kaan Atıcı

Youtuberlar
Danla Bilic kimdir?

Danla Bilic

Tanınmış Kişiler
Selen Gültiken kimdir?

Selen Gültiken

Youtuberlar
Murat Sakaoğlu kimdir?

Murat Sakaoğlu

Youtuberlar
Yaren Alaca kimdir?

Yaren Alaca

Youtuberlar
Taha Duymaz
Taha
Doğum Tarihi
Hatay, Yayladağı
Ölüm Tarihi (19 yaşında)
Hatay
Burç Başak
Meslek Aşçı, Fenomen, Youtuber
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
İkamet Hatay
Boy 1.68 cm
Kilo 56 kg
Eğitim İlköğretim Mezunu
Popülarite #1774 (12934 kişiden)