Taner Tolga Tarlacı

1984 Almanya,Hamburg doğumlu Taner Tolga Tarlacı  Annesi Hatice Kübra Tarlacı, babası Ahmet Tarlacı’dır. Annesi Almanya’da hemşirelik yaptı.Kendinden 10 yaş büyük Yasmin adında ablası vardır. Hiperaktif bir çocukluk geçirmiştir. 8 yaşına kadar Almanya’da okudu. Sonra Türkiye’ye Mersin’e taşınıp yerleştiler.

Ortaokulu ve Liseyi Mersin’de okudu. Taner 2005 yılından beri Kıbrıs’da yaşamaktadır. 2012 yılında Girne Amerikan Üniversitesinde Halkla İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2004-2005 yılında BBG yarışmasına girmek istedi, Mersin'den kalkıp İstanbul'a gitti, ancak elemeleri geçemedi. 2012 senesinde Girne Amerikan Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Taner Tolga Tarlacı. 2007 yılında Girne Üniversitesi erkek güzellik yarışmasında 3. olmuştur. Sosyal medya’da Taner Sins lakabı sıkça gündeme gelmektedir.

Taner; 2010 yılında jüri üyeliğini Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar ve Ali Taran’ın yaptığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı programa katıldı. Ancak birinci turda elendi. Taner Tolga Tarlacı, 2011 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Alp Kırşan’ında Dominik’den sunuculuk yaptığı Survivor Ünlüler – Gönüllüler adlı yarışmada farklı ilginç konuşmaları ve hiperaktif yapısıyla dikkatleri üzerine toplamış bir yarışmacıdır.

Taner Tolga Tarlacı en son İstanbul Taksim’de simitçide bir bayanı alıkoyması nedeni ile tutuklanmış ve Ankara Sincan Cezaevine götürülmüştür

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Toprak Razgatlıoğlu kimdir?

Toprak Razgatlıoğlu

Yarışmacılar
Cemal Can Canseven kimdir?

Cemal Can Canseven

Yarışmacılar
Kerem Giritlioğlu kimdir?

Kerem Giritlioğlu

Yarışmacılar
Ecem Karaağaç kimdir?

Ecem Karaağaç

Yarışmacılar
Adem Kılıçcı kimdir?

Adem Kılıçcı

Yarışmacılar
Berna Canbeldek kimdir?

Berna Canbeldek

Yarışmacılar
Gizem Hatipoğlu kimdir?

Gizem Hatipoğlu

Yarışmacılar
Seda Aktuğlu kimdir?

Seda Aktuğlu

Yarışmacılar
Özden Cerrahoğlu kimdir?

Özden Cerrahoğlu

Yarışmacılar
Soner Pekdemir kimdir?

Soner Pekdemir

Yarışmacılar
Eda Başlamışlı kimdir?

Eda Başlamışlı

Yarışmacılar
Taner Tolga Tarlacı
Taner
Doğum Tarihi (39 yaşında)
Almanya, Hamburg
Burç Başak
Memleket Kayseri
Meslek Yarışmacı
Cinsiyet Erkek
İkamet Mersin
Popülarite #2200 (12934 kişiden)