Tuana Tezsay

 1998 Sakarya doğumlu Tuana Tezsay Özyeğin Üniversitesinde Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamlamıştır. 10. sınıfta Melis Metehan ile kaynaşmış o günden itibaren hiç ayrılmamışlardır. İlerleyen süreçte İstanbul’a taşınmışlardır.

Sosyal medya hesabı instagram da oldukça popüler olan Tezsay son dönemlerde özellikle makyaj videoları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Televizyon ve sosyal medya dünyasının ünlü isimlerini ve tiplemelerini makyaj ile birlikte canlandırmaktadır. Yaptığı makyajların ardından kısa bir süre taklitlerini de yaparak ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır.

Cennet Mahallesinin Pembe’si Melek Baykal’ın Pembe tiplemesiyle çok sevilmiştir. Pembe gibi çekirdek çitlemesi, sakız çiğnemesi ve göbek atmasıyla çok sevilen tiplemelerinden biridir.

Yeşilçam’ın en başarılı isimlerinden Türkan Şoray tiplemesindeki yanağındaki ben tam yerinde. Makyaj ile çok fazla kişiye benzeyebiliyor.

Unutulmaz dizi Aşk-ı Memnu üzerinden seneler geçmesine rağmen hala büyük bir keyifle izlenen dizilerdendir. Tuana Tezsay’da Aşk-ı Memnu’da ki Matmazel kişiliğine bürünmüştür.

Bugüne kadar Makbule, Amy Winehouse, Michael Jackson, Şahika, Billie Eilish, İsmail Yk, Ezhel, Pembe, Nairobi, Murat Övüç, Matmazel, Türkan Şoray ve Filiz Akın isimlerin makyajlarını yapmıştır.

Tuana Tezsay,günümüzde 2 Şubat'ta gösterime girecek olan ve oyuncu kadrosunda Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Serdar Gökhan, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz, Elif Ongan, Cemile Canyurt, Rojhat Özsoy, Tuana Tezsay, Devrim Saltoğlu, Ferhan Vural, Burcu Gönder gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Efsane adlı sinema filminde Sevim karakteriyle rol almıştır.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Bianca Heinicke kimdir?

Bianca Heinicke

Youtuberlar
Nil Ninat kimdir?

Nil Ninat

Youtuberlar
Zeynep Demirhan kimdir?

Zeynep Demirhan

Youtuberlar
Asya Burcum kimdir?

Asya Burcum

Youtuberlar
Yağız Çiçek kimdir?

Yağız Çiçek

Youtuberlar
Ecmel Kılıç kimdir?

Ecmel Kılıç

Youtuberlar
Mertcan Bahar kimdir?

Mertcan Bahar

Youtuberlar
Merve Özkaynak kimdir?

Merve Özkaynak

Youtuberlar
Dilara Özcan kimdir?

Dilara Özcan

Youtuberlar
Casey Owen Neistat kimdir?

Casey Owen Neistat

Youtuberlar
Sera Varol kimdir?

Sera Varol

Youtuberlar
Melih İmece kimdir?

Melih İmece

Youtuberlar
Tuana Tezsay
Tuana
Doğum Tarihi (25 yaşında)
Sakarya
Burç Aslan
Memleket Sakarya, Adapazarı
Meslek Fenomen, Oyuncu, Youtuber
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
İkamet İstanbul
Eğitim Lisans Mezunu
Popülarite #6020 (12935 kişiden)