Ãœmit AktaÅŸ

1970 Kırıkkale doÄŸumlu Dr. Ãœmit AktaÅŸ, Anadolu Ãœniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1995 yılında mezun oldu. 1997 yılında Antalya’da turizm hekimi olarak, Öger Tur SaÄŸlık Koordinatörlüğü görevine baÅŸladı. Bir süre sonra akupunktur uzmanlık eÄŸitimi için Yeditepe Ãœniversitesi Tıp Fakültesi’nde eÄŸitim aldı. Doktor Ãœmit AktaÅŸ, Türkiye’nin en iyi akupunktur uygulamacılarından biridir. Bu alanda eÄŸitim seminerleri vermektedir.

Çok gerekmedikçe ilaç kullanmaya karşı olan Ãœmit AktaÅŸ, Fitoterapi (Bitkilerle tedavi) dalında Yeditepe Ãœniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden yüksek lisans aldı. MesleÄŸinde çok baÅŸarılı bir doktor olan Ãœmit AktaÅŸ, 2006 yılında Türkiye Ozonterapi DerneÄŸi eÄŸitimlerini tamamlayarak Ozonterapi tedavi sertifikası aldı. Sürekli olarak kendini geliÅŸtiren bir hekim olarak, Foam scleroterapi (Köpük tedavisi) ile ilgili sertifikasyon eÄŸitimlerini de aldı. 

Varis tedavisi, botoks, dolgu ve mezoterapi alanlarında eğitimlerini tamamlayarak çok sayıda başarılı operasyonlara imza attı.

Zayıflama tedavilerinde ilaçsız yöntemlerle binlerce hastayı tedavi etti. Akupunktur konusundaki deneyimleri sayesinde zayıflama sorunu çeken hastalarına yardımcı oldu.

Ağrı tedavileri, ozonterapi, fitoterapi, medikal estetik uygulamaları, mezoterapi ve varis gibi konularda Türkiye’nin en iyi hekimlerinden biridir. Kanser vakalarında, Romatizmal hastalıklarda, Diyabet hastalıklarında ilaçsız çeşitli tedaviler uygulamaktadır. Çağımızın baş ağrısı migren konusunda etkili tedaviler uygulamaktadır.

Ä°stanbul’da kendi kliniÄŸinde hasta kabul eden Dr. Ãœmit AktaÅŸ, halen BahçeÅŸehir Ãœniversitesi Fitoterapi EÄŸitim Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. 

Dr. Ümit Aktaş, İlaçsız Yaşam ve Bitkisel Kürlerle İlaçsız Tedavi adlı kitapların yazarıdır. Birçok haber ve sağlıklı yaşam programlarına katılmıştır.

Ãœmit AktaÅŸ, evli ve  bir kızı vardır.

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
UÄŸur Åžahin kimdir?

UÄŸur Åžahin

Doktorlar
Mehmet Ceyhan kimdir?

Mehmet Ceyhan

Doktorlar
Levent Akçay kimdir?

Levent Akçay

Doktorlar
Younan Nowzaradan kimdir?

Younan Nowzaradan

Doktorlar
Ahmet Saltık kimdir?

Ahmet Saltık

Doktorlar
Güler Mocan kimdir?

Güler Mocan

Doktorlar
Cahit Dinçer kimdir?

Cahit Dinçer

Doktorlar
Fuat Güder kimdir?

Fuat Güder

Doktorlar
Serhat Ãœnal kimdir?

Serhat Ãœnal

Doktorlar
Cansen Yeni kimdir?

Cansen Yeni

Doktorlar
Ãœmit AktaÅŸ
Ãœmit
Doğum Tarihi (54 yaşında)
Kırıkkale
Meslek Doktor
Cinsiyet Erkek
Ä°liÅŸki Durumu Evli
Eğitim Yüksek Lisans Mezunu
Ãœni. Yeditepe Ãœniversitesi
Popülarite #6691 (12942 kişiden)