Ünal Zorer

1984 yılında Van, Erciş'te dünyaya gelmiştir. Ünal Zorer İlk, orta ve lise öğrenimini Erciş’te tamamlamıştır. “İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Halk Müziği Bölümü”nden mevzun olmuştur. Ünal Zorer 2006 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk, jüriliğini Pakize Suda, Arif Sağ, Levent Kırca ve Ali Atıf Bir’in üstlendiği “Bu Toprağın Türküsü” yarışmasına katılarak birinci olmuştur.

Ardından kendini sanat alanında daha da geliştirmek isteyen Ünal Zorer, dublaj ve oyunculuk eğitimleri alarak birçok reklam projesinde yer almıştır. Ünal Zorer, Zeki Adsız yönetimde ki, “İBB Türk Halk Müziği Topluluğu”nda 3 yıl ses sanatçısı olarak çalışmasının ardından, 2016 senesinde “Aşkın Denizi” albümünü dinleyicileriyle buluşturmuştur. Yorumu ve sesiyle müzik seveler tarafından büyük bir ilgi gören Ünal Zorer,  2018 senesinde “Bana Gerek Seni” albümünü yayınlamıştır.

Albümleri ve seslendirdiği şarkılarla büyük bir ilgi gören Ünal Zorer, 2019 senesinin Haziran ayında merakla beklenen “Senin Yüzünden” şarkısını yayınlayarak, klip için kameralar karşısına geçmiştir.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Yazgı kimdir?

Yazgı

Şarkıcılar
Mahmut Orhan kimdir?

Mahmut Orhan

Şarkıcılar
Yaprak Çamlıca kimdir?

Yaprak Çamlıca

Şarkıcılar
Kazım Koyuncu kimdir?

Kazım Koyuncu

Şarkıcılar
Madison Beer kimdir?

Madison Beer

Şarkıcılar
Hayko kimdir?

Hayko

Şarkıcılar
Eylem Kızıl kimdir?

Eylem Kızıl

Şarkıcılar
Grivina kimdir?

Grivina

Şarkıcılar
Berksan kimdir?

Berksan

Şarkıcılar
Esra Özmen kimdir?

Esra Özmen

Şarkıcılar
Eda Alakuş kimdir?

Eda Alakuş

Şarkıcılar
Nova Norda kimdir?

Nova Norda

Şarkıcılar
Ünal Zorer
Ünal
Doğum Tarihi (39 yaşında)
Van-Erciş
Burç Terazi
Meslek Şarkıcı
Cinsiyet Erkek
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. İstanbul Teknik Üniversitesi
Popülarite #6909 (12934 kişiden)