Yash Gera

1986 Hindistan'ın baÅŸkenti Yeni Delhi doÄŸumlu Yash Gera,Hintli model,DJ,oyuncudur. EÄŸlence ve medya endüstrisinde çalışıyor.Rampa gösterilerinin, basılı reklamların, ticari ve televizyon dizilerinin bir parçası olmuÅŸtur. Ayrıca bir dizi kurumsal, eÄŸlence, özel ve Bollywood etkinliÄŸinin sunucusu olmuÅŸtur.

Yash Gera,kariyerine model olarak başladı.Gillette, Panasonic tıraş makinesi,Canon,Colgate,LG Flatron,Lotto Shoes ve Poloraid Sunglasses gibi ürünler için çeşitli ticari reklamlar yaptı.

Yash Gera,modellik ve oyunculuk kariyerine devam etmek için 2009 yılında Mumbai'ye taşındı.Ä°lk olarak 2009'da Sony Entertainment Television'da yayınlanan Palampur Express'te rol aldı.Yash, Adarsh ​​Okulu'nun lideri olan Paaji karakterini canlandırdı.Ayrıca Bairi Piya on Colours'ta (TV kanalı) paralel baÅŸrol olan Prateek rolünü oynadı.

 Ayrıca Sahara Samay Kanalı için bir ev sahibi olarak Gelelim Birlikte Büyüyelim iÅŸ ÅŸovuna katıldı. In Pyaar Kii Ye Ek Kahaani üzerinde Yıldız OneMisha Dobriyal karakterine aşık olan Shankar Menon rolünü oynadı. Ayrıca Kuch Toh Log Kahenge dizisinde çok önemli bir karakteri (Bajrang Bhaiya) oynadı.Zee TV'de yayınlanan korku dizisi Fear Files: Darr Ki Sacchi Tasvirein'de Surender adlı baÅŸ karakteri oynadı.

Yash Gera, Channel Big Magic Channel Seri Jai Maa Vindhyavasini'de Vikram'ın rolünü canlandırdı.Oyuncu, popüler Star Plus dizisi Yeh Rishta Kya Kehlata Hai'de Shaurya Maheshwari rolünü oynayan Ather Habib'in yerini aldı.

Ayrıca Rohit Mukherjee'nin yönettiÄŸi 'Zindagi ka Mehek' dizisinde rol aldı.Zindagi Ki Mehek,günümüzde AÅŸk Yakar adıyla Kanal 7 ekranlarında yerini alacak.Yash Gera,AÅŸk Yakar adlı dizide Smriti’nin NiÅŸanlısı Aarush karakteriyle rol aldı.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Hasan Can Kaya kimdir?

Hasan Can Kaya

Oyuncular
Tamer Gül kimdir?

Tamer Gül

Oyuncular
Seyhan Arman kimdir?

Seyhan Arman

Oyuncular
Didem Hayta kimdir?

Didem Hayta

Oyuncular
Reyhan Ä°lhan kimdir?

Reyhan Ä°lhan

Oyuncular
Murat Ercanlı kimdir?

Murat Ercanlı

Oyuncular
Olivia Holt kimdir?

Olivia Holt

Oyuncular
Pınar Ünsal kimdir?

Pınar Ünsal

Oyuncular
Yelda Alp kimdir?

Yelda Alp

Oyuncular
Yash Gera
Yash
Doğum Tarihi (37 yaşında)
Hindistan
Burç İkizler
Meslek DJ, Model, Oyuncu, Sunucu
Cinsiyet Erkek
Boy 1.83 cm
Kilo 80 kg
Göz rengi Siyah
Popülarite #11603 (12942 kişiden)