Yasin Keleş

1983 İstanbul doğumlu Yasin Keleş, İlköğretim eğitimini Doğuş Koleji'nde ve lise eğitimini Üsküdar Koleji'nde tamamladıktan sonra Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Hayatının her döneminde müzikle ilgilenen Yasin Keleş, müzik eğitimini ünlü Kanun Virtüözü Itri İmanlı'dan aldı.

Yasin Keleş özellikle Tan Taşçı’nın DMC etiketi ile yayınlanan Paşa Paşa isimli parçası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 

Yasin Keleş 2000 yılında DJ’liğe başlamıştır. Daha sonrasında yapmış olduğu prodüksiyonlarını ilk kez Harem isimli grubun RhmthyForever adlı albümlerinde yayınlanmıştır. 2004 yılında ise İstanbul FM’de prodüksiyon sorumlusu olmuş ve bu birimde çalışmaya başlamıştır.

Burada gösterdiği başarı ile 2005 yılında kendi programı olan Ritm x 106 isimli programı yapmaya başlamıştır. Bu program sayesinde pek çok ünlü isimle tanışmış ve sonrasında pek çok çalışmada yer almış ve adından söz ettirmeye başlamıştır.

2010 yılında Ajda Pekkan’ın Yan isimli şarkısıyla popülerlik kazandı. Bu şarkı ile oldukça tanınan sanatçı dünyaca tanınan DJ ClaudeChalle Select 4 albümünde Yasin Keleş’in aranjörlüğüne yer verdi. 58 ülkede piyasaya sunulan bu albümde yaptığı şarkı Ajda Pekkan’ın da albümünde yer alırken en son kendi albümünde de parçaya yer vermiştir.

2013 senesinde kendi albümünü de çıkaran Yasin Keleş  ‘İlk’ adını verdiği albümünü müzik piyasasına sunmuştur.

Halen aktif olarak müzik hayatına ve Dj'liğe devam eden Yasin Keleş, bugüne kadar Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Burcu Güneş, Serdar Ortaç, Aşkın Nur Yengi, Betül Demir, Tan Taşçı, Ziynet Sali, Gülben Ergen, Reyhan Karaca, Metin Arolat, Emir, Nil Özalp ve daha bir çok ünlü sanatçı ile birlikte çalıştı.

Yasin Keleş & Neşet Ertaş - Yanıyorum..

biyografi
İLGİLİ KİŞİLER
Gökhan Güneş kimdir?

Gökhan Güneş

Şarkıcılar
Nur Ertürk kimdir?

Nur Ertürk

Şarkıcılar
Güçlü Soydemir kimdir?

Güçlü Soydemir

Şarkıcılar
Aaliyah kimdir?

Aaliyah

Şarkıcılar
Gülbin Vardar kimdir?

Gülbin Vardar

Şarkıcılar
Nick Mason kimdir?

Nick Mason

Şarkıcılar
Nejat Toksoy kimdir?

Nejat Toksoy

Şarkıcılar
Aygün Kazımova kimdir?

Aygün Kazımova

Şarkıcılar
Ahmet Ali Arslan kimdir?

Ahmet Ali Arslan

Şarkıcılar
Erkan Aydar kimdir?

Erkan Aydar

Şarkıcılar
Despina Vandi kimdir?

Despina Vandi

Şarkıcılar
Murat Başaran kimdir?

Murat Başaran

Şarkıcılar
Yasin Keleş
Yasin
Doğum Tarihi (40 yaşında)
İstanbul
Burç Terazi
Memleket Trabzon, Sürmene
Meslek DJ, Şarkıcı
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Bekar
Popülarite #9843 (12942 kişiden)