Yaslen Clemente

22 yaşındaki ABD'li model'in Instagramda 1.4 milyon takipçisi bulunuyor. Yaslen Clemente, ortaokula gittiği dönemlerde kendisine skolyoz teşhisi koyulduğunu söyledi. Sırtındaki eğrilik nedeniyle okul arkadaşlarının kendisiyle sürekli alay ettiğini belirten Clemente, tedavi için verilen korseyi de herkesten gizli kullandığını açıkladı.

O dönemlerde rahatsızlığı nedeniyle "Her gün korse takmak zorundaydım. Onu gizleyebilmek için sürekli kapüşonlu eşofmanlar giyiyordum. Sıcak havalarda bayılacak gibi olsam da yine de üzerimden çıkarmıyordum. Yalnızca iki arkadaşım vardı” dedi.

Uygulanan tedavi sayesinde ameliyata gerek kalmadan sağlığına kavuştuğunu söyleyen Yaslen Clemente, özgüveninin yerine geldiğini ve sosyal medya hesabını aktif kullanmaya başladığını belirtti.

Clemente modellik kariyerine  Instagram'da bir bikini markasından gelen teklif ile adım attığını dile getirerek son zamanlarda paylaşım başına 500-800 dolar arası para kazandığını açıkladı.

Slolyoz Nedir;

Skolyoz, omurganın C veya S şeklinde yana doğru eğrilmesidir. Normal ve sağlıklı bir kişinin omurgası Yukarıdan aşağıya düz bir hat şeklinde uzanmaktadır. Skolyozu olan kişilerde ise sağa veya sola doğru yer değiştirmesi hatta kendi ekseni etrafında dönebilir.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Zafer Mete kimdir?

Zafer Mete

Mankenler
Victoria Beckham kimdir?

Victoria Beckham

Mankenler
Didem Uzel kimdir?

Didem Uzel

Mankenler
Şevval Şahin kimdir?

Şevval Şahin

Mankenler
Miro Gerede Erkaya kimdir?

Miro Gerede Erkaya

Mankenler
Brock O'Hurn kimdir?

Brock O'Hurn

Mankenler
Sevil Uyar kimdir?

Sevil Uyar

Mankenler
Ashley Graham kimdir?

Ashley Graham

Mankenler
Laurence Coke kimdir?

Laurence Coke

Mankenler
Bilgay Arın kimdir?

Bilgay Arın

Mankenler
Nilay Dorsa kimdir?

Nilay Dorsa

Mankenler
Yaslen Clemente
Yaslen
Doğum Tarihi (26 yaşında)
Memleket Amerika
Meslek Manken, Model
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Bekar
Popülarite #3514 (12932 kişiden)