Yusuf Gültekin

Yusuf Gültekin,16 yaşındayken amatör futbol kulübü Mersin Camspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Yusuf Gültekin, yaşadığı talihsiz sakatlıkla futbolu bırakmak zorunda kaldı.

Ardından dansa merak saran genç yetenek, 2006 yılında Kanal D'de yayınlanan "Benimle Dans Eder misin" yarışmasına katılarak hünerlerini tüm Türkiye'nin karşısında sergileme imkanı buldu. Çocukluk yıllarından itibaren müziğe de ilgi duyan Gültekin, 2007'de Star TV'nin "Popstar" yarışmasına katıldı ve böylece müzik kariyerine başlamış oldu.

Uzun süredir çeşitli mekanlarda sahneye çıkan ve performanslarıyla büyük beğeni toplayan Yusuf Gültekin, bir dönem sanat dünyasının yıldızları Hülya Avşar, Demet Akalın ve Hakan Peker'e vokal yaptı. Başarılı şarkıcı aynı zamanda Hakan Peker'in "Mütemadiyen", Aylin Coşkun'un "Kolpa", Çağla'nın "Biletini Kestim", Ozan Koçer'in "Falan Filan" ve "Yolun Başındayım" şarkılarının da bestecisi.

2017 yılında müzik dünyasına söz ve müziği kendisine ait "Meşgul" şarkısıyla giriş yapan ve başarılı çıkışını 1 yıl sonra yayınladığı "Doğum Günü Pastası" single'yla devam ettiren Yusuf Gültekin, 1 yıl sonra bu kez duygusal bir şarkıyla müzikseverlerin karşısına çıktı.

Gültekin, 2019 yılında yine kendi bestelediği ve "90'lar tadında" dediği trap müzik tarzındaki "Kala Kala" adlı yeni single'ını dijital platformlarda beğeniye sundu.Yönetmen koltuğunda Mustafa Özen’in oturduğu klipte Yusuf Gültekin’e İsveç’in ünlü modellerinden Jasmine Ekiz eşlik etti.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Osman Tuğsal kimdir?

Osman Tuğsal

Şarkıcılar
Çağatay Akman kimdir?

Çağatay Akman

Şarkıcılar
Ömer Danış kimdir?

Ömer Danış

Şarkıcılar
Nil Burak kimdir?

Nil Burak

Şarkıcılar
Jacob Sartorius kimdir?

Jacob Sartorius

Şarkıcılar
Derya Su kimdir?

Derya Su

Şarkıcılar
Nicole Scherzinger kimdir?

Nicole Scherzinger

Şarkıcılar
Yankı Köseoğlu kimdir?

Yankı Köseoğlu

Şarkıcılar
Maverick Baker kimdir?

Maverick Baker

Şarkıcılar
Gözde Ançel kimdir?

Gözde Ançel

Şarkıcılar
Sefo kimdir?

Sefo

Şarkıcılar
Firuze Özdemir kimdir?

Firuze Özdemir

Şarkıcılar
Yusuf Gültekin
Yusuf
Memleket Kilis, Musabeyli
Meslek Besteci, Söz Yazarı, Şarkıcı
Cinsiyet Erkek
İkamet İstanbul
Popülarite #8320 (12939 kişiden)