Zeynep Avcı

1983 Almanya doğumlu Zeynep Avcı, Almanya'nın Berlin şehrinde sahne alan bir Türk müzisyendir.Katıldığı O Ses Almanya yarışması The Voice Of Germany 2021'de  ilk turda Yalan şarkısı ile adından söz ettiren Zeynep Avcı, ikinci turda Zerrin Özer'den Kıyamam şarkısını seslendirdi. Zeynep Avcı'nın performansı başta jüri üyeleri olmak üzere, salondaki herkesin büyük beğenisini kazanırken jüri üyeleri Zeynep Avcı'yı ayakta alkışladı. Zeynep Avcı, O Ses Türkiye'nin 31 Aralık yılbaşı özel bölümündeki performansıyla yeniden gündeme geldi.

1970'li dönemlerde ailesi ile birlikte Almanya'ya giden Zeynep Avcı, Berlin'de büyümüştür. Avcı, küçük yaşlarında müzik eğitimi almaya başlamıştır ve bir yandan şirketlerde yönetici olarak görev alırken, bir yandan da hafta sonları sahneye çıkmayı sürdürmüştür. Bir arkadaşının teşvikiyle birlikte ‘O Ses Almanya’ya (The Voice of Germany) katıldı, peş peşe dört jürinin de dönmesini sağlamıştır. Yarışmadaki performansı büyük beğeni toplayan Avcı, seslendirdiği Tan Taşçı imzalı ‘Yalan’ şarkısı müzik listelerinde ilk sıralara çıkmayı başarmıştır.

İki çocuk annesi Zeynep Avcı,Hem Almanca hem de Türkçe'ye çok iyi konuşuyor.Zeynep, ailesinin Türk kültürünü unutmaması sayesinde bunu başardığını dile getiriyor.

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Sena Şener kimdir?

Sena Şener

Şarkıcılar
Ahmet Ali Arslan kimdir?

Ahmet Ali Arslan

Şarkıcılar
Sakiler kimdir?

Sakiler

Şarkıcılar
Özge Çelikırmak kimdir?

Özge Çelikırmak

Şarkıcılar
Ozan Pehlivan kimdir?

Ozan Pehlivan

Şarkıcılar
Bora Ebeoğlu kimdir?

Bora Ebeoğlu

Şarkıcılar
Oğuz Yılmaz kimdir?

Oğuz Yılmaz

Şarkıcılar
Ciara kimdir?

Ciara

Şarkıcılar
Sezer Sarıgöz kimdir?

Sezer Sarıgöz

Şarkıcılar
Batu Karam kimdir?

Batu Karam

Şarkıcılar
Nahide Babaşlı kimdir?

Nahide Babaşlı

Şarkıcılar
Sema Moritz kimdir?

Sema Moritz

Şarkıcılar
Zeynep Avcı
Zeynep
Doğum Tarihi (41 yaşında)
Almanya
Meslek Müzisyen, Şarkıcı
Cinsiyet Kadın
İkamet Almanya, Berlin
Popülarite #12384 (12942 kişiden)