Zeynep Tandoğan

1982 İstanbul doğumlu Zeynep Tandoğan, Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü’nden mezun olmuştur Babası Sait Tandoğan Fenerbahçe Spor Kulübünde bir dönem asbaşkan olarak görev yapmıştır. 2007 yılında babası vefat etmiştir. Annesi ise uzun seneler bilişim sektöründe üst düzey yöneticilik, yağlıboya resimler yapmıştır. Teyzesi ise Heykeltraş’tır. Sanat ve sporun aileden gelen bir tutku olduğu belirten Zeynep Tandoğan Show Tv ekranlarında staj yapmış ardından FB Tv kuruluş kadrosunda yer almıştır.

Zeynep Tandoğan 2009 senesinde Ayhan Tumani ile dünya evine girdi. Can Taha adında bir oğlu oldu. Boşandığı eşi ise Fenerbahçe’de Daum’un görev aldığı dönemde antrenörlük yapan Ayhan Tumani’dir. 

Eğitim ve medya kariyerinde Show Tv stajyer, sonrasında FB TV kuruluş kadrosunda yer aldıktan sonra Almanca ve İngilizce dillerine ağırlık verdi.

Okuldaki Fener, Gençler Konuşuyor, Günce, Fenerli Ünlüler, Maç Keyfi ve Fenerbahçe Kurumsal programlarının sunuculuğunu üstlendi. En son Beyaz Tv ekranlarında Objektif isimli programın editörlüğü  yapmıştır.

Son dönemlerde ise medyada ismi sıkça tiyatrocu ve oyuncu Hazım Körmükçü ile birlikteliği ile gündeme gelen Zeynep Tandoğan, Hazım Körmükçü ile  nişanlandı. 2018 yılında şiddet haberleriyle gündeme geldi. 

biyografi
Foto Galeri
İLGİLİ KİŞİLER
Oğuz Haksever kimdir?

Oğuz Haksever

Sunucular
Wanda Nara kimdir?

Wanda Nara

Sunucular
Serap Ezgü kimdir?

Serap Ezgü

Sunucular
Özlem Tunca kimdir?

Özlem Tunca

Sunucular
Sinem Ökten kimdir?

Sinem Ökten

Sunucular
Damla Yıldız kimdir?

Damla Yıldız

Sunucular
Mine Uzun kimdir?

Mine Uzun

Sunucular
İbrahim Güneş kimdir?

İbrahim Güneş

Sunucular
Alp Kırşan kimdir?

Alp Kırşan

Sunucular
Yavuz İğret kimdir?

Yavuz İğret

Sunucular
Sine Büyüka kimdir?

Sine Büyüka

Sunucular
Lokman Dağ kimdir?

Lokman Dağ

Sunucular
Zeynep Tandoğan
Zeynep
Doğum Tarihi (41 yaşında)
İstanbul
Burç Boğa
Meslek Sunucu
Cinsiyet Kadın
İlişki Durumu Boşanmış (Ayhan Tumani ile)
Boy 1.73 cm
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Bilgi Üniversitesi
Popülarite #9862 (12937 kişiden)