Operasyon 41

Kanal D ekranlarında başlayan Operasyon 41 nerede çekiliyor, Operasyon 41 yarışmacıları kim, Operasyon 41 oyuncuları isimleri ne, Operasyon 41 çekildiği yer neresi sorularının yanıtları araştırılıyor.

Hasan Yalnızoğlu’nun sunduğu ve 10’ar kişilik 2 timin kıyasıya mücadeleye giriştiği programda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirini tanımayan, farklı karakterlere sahip isimlerin yer aldığı Operasyon 41’de dünya vücut şampiyonundan modele, uzak doğu sporcusundan milli pentatloncuya, atıcılık sporcusundan farklı dallardaki sporculara kadar birbirinden renkli yarışmacılar yer buluyor.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yarışmacılar büyük ödül için ter döküyor. Tan ve Siyah adını taşıyan timler, pes etmeden, zorluklarla başa çıkarak ve emir komuta zincirinin içinde operasyonun içinde yer alıyor.

 Operasyon 41 yarışma programının sunuculuğunu Hasan Yalnızoğlu üstleniyor. Tanıdık isimlerin de olduğu programda iki ayrı timin rekabeti ekrana gelecek. Yok Ediciler ve Kötüler adlı timler kazanmak için karşı karşıya geliyor.Ayrıca Airsoft oyunundan yola çıkılan programda kullanılan silahlardaki biyoplastik mermiler, doğaya zarar vermeyen ve belli bir süre sonra doğada kaybolan malzemeden üretildi.

Operasyon 41 yarışmasında Merve Taneli, Caner Tanrıverdi, Kübra Gölcü gibi tanıdık birçok isim yer alıyor.

Operasyon 41 YARIŞMACILARI
Merve Taneli

Merve Taneli

Sporcular
Kübra Gölcü

Kübra Gölcü

Sporcular
Hasan Yalnızoğlu

Hasan Yalnızoğlu

Oyuncular
Caner Tanrıverdi

Caner Tanrıverdi

Oyuncular
Operasyon 41
İlk Bölüm 4 Temmuz 2021
Kanal Kanal D