Ah Nerede Televizyon dizisi

Yeşilçam'ın efsane filmi 1975 yapımı Ah Nerede Filmi, yazlık dizi olarak Star TV ekranlarına uyarlanıyor. Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un üstlendiği filmin başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan paylaşmıştı.Hikayesi Orhan Aksoy’a, orjinal film senaryosu Sadık Şendil’e ait olan film, geçmişten günümüze yeniden hayat buluyor. 

Ah Nerede dizisi 10. Ev imzalı,yönetmenliğini Bülent İşbilen’in üstleniyor.Senaryosunu ise Kübra Sülün ve Meryem Demirli kaleme alıyor.

Konusu;Bursa'nın önde gelen ailelerinden Hakim ve Seniha Şerbetlioğlu'nun üniversite okumaları için İstanbul'a gönderdikleri üç oğlu, onların hiç de tahmin etmediği bir hayat yaşar.

Ortanca oğulları Murat  hukuk okuması gerekirken hayattaki her şeyi bahse çeviren bir kupon bağımlısıdır. Mühendislik okuduğunu zannettikleri küçük oğulları Ömer ise barlarda çalışan bir müzisyen olmuştur. En büyük oğulları Ferit ise tıp fakültesini ailesinden habersiz yarım bırakmış, babasının parasıyla iflah olmaz bir çapkına dönüşmüştür.

Bütün hayatı kadınlar olan çapkın, yakışıklı ve genç kızların evlilik hayali kurduğu Ferit, kızların ilgisi karşısında şımarık bir çocuk gibi eğlenir ve asla tek biriyle yetinmez. Birbirinden farklı kulvarlardaki üç farklı kızı da sevmiş hepsini de ustalıkla idare etmiştir. Ta ki Zehra ile karşılaşana kadar. 

Gülşen Bubikoğlu’nun canlandırdığı Zehra karakterine Nil Keser hayat verecek. Tarık Akan’ın hayat verdiği Ferit’i ise Oktay Çubuk canlandıracak.Dizide Dizide Hulusi Kentmen'in hayat verdiği Ferit'in babası Hakim rolünü Tarık Pabuççuoğlu, Şükriye Atav'ın hayat verdiği Ferit'in annesi Seniha rolünü ise Ayşe Kökçü canlandırıyor.

Derya Alabora, Mert Carim, Asena Keskinci, Berfe Sancak, Melis Özçimen, Ahsen Türkyılmaz, Batuhan Sert gibi isimlerle zenginleşen kadro şimdiden dikkat çekmeyi başardı. 

Dizi 1 Temmuz'da Star TV’de yayınlanmaya başlayacak.

Ah Nerede DİZİ OYUNCULARI
Nil Keser

Nil Keser

Zehra
Oktay Çubuk

Oktay Çubuk

Ferit Şerbetlioğlu
Tarık Papuççuoğlu

Tarık Papuççuoğlu

Hakim Şerbetlioğlu
Ayşe Kökçü

Ayşe Kökçü

Seniha Şerbetlioğlu
Derya Alabora

Derya Alabora

Perihan
Asena Keskinci

Asena Keskinci

Burçak
Korhan Herduran

Korhan Herduran

Murat Şerbetlioğlu
Batuhan Sert

Batuhan Sert

Ömer Şerbetçioğlu
Orhan Eşkin

Orhan Eşkin

Yılmaz
Aycan Koptur

Aycan Koptur

Huriye
Miray Akay

Miray Akay

Sera
Ah Nerede
Tür Komedi, Romantik
İlk Bölüm
Yapım 10. Ev
Yönetmen Bülent İşbilen
Senarist Kübra Sülün, Meryem Demirli
Başroller Nil Keser, Oktay Çubuk
Kanal Star TV