Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli Televizyon dizisi

TRT1 için hazırlanan yeni Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli isimli dizinin yapımcısı Tekden Film..Dizinin kadrosunda da genç isimler dikkatleri çekiyor. Burak Sevinç ve Derda Yasir Yenal dışında dizinin kadrosunda ismi netleşenler şunlar: Sena Çakır, Fırat Kopkorur, Sinan Albayrak, Kemal Başar ve Hüseyin Soysalan.

Konusu;Ankara Kara Medrese'de bir molla olan Numan'ın Somuncu Baba ile yollarının kesişmesini, tasavvufla tanışmasını ve manevi ilerleyişini tamamlayarak Hacı Bayram Veli olmasının serüvenini anlatıyor.

Başrolünde Molla Numan karakteri ile Burak Sevinç yer alıyor. Kadrosunda ise; Hüseyin Soysalan (Somuncu Baba), Kemal Başar (Şeyh Murad), Sinan Albayrak (Mevlüd Bey), Fırat Topkorur (Molla Rüstem), Derda Yasir Yenal (Emir Buhari), Sena Çakır (Ayşe Hatun), Atakan Yarımdünya (Abdal Murad), Aydın Sigalı (Molla Fenari) ve Latif Koru (Yıldırım Beyazıt) gibi ünlü isimler yer alıyor.

26 bölümden oluşacak olan ''Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli'' dizisi,11 Şubat itibarıyla her cuma saat 20'de TRT 1'de izleyici ile buluşacak.

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli DİZİ OYUNCULARI
Derda Yasir Yenal

Derda Yasir Yenal

Emir Buhari
Burak Sevinç

Burak Sevinç

Molla Numan (Hacı Bayram Veli)
Sena Çakır

Sena Çakır

Ayşe Hatun
Fırat Topkorur

Fırat Topkorur

Molla Rüstem
Sinan Albayrak

Sinan Albayrak

Mevlüd Bey
Kemal Başar

Kemal Başar

Şeyh Murad
Hüseyin Soysalan

Hüseyin Soysalan

Somuncu Baba
Latif Koru

Latif Koru

Yıldırım Beyazıt
Atakan Yarımdünya

Atakan Yarımdünya

Abdal Murad
Aydın Sigalı

Aydın Sigalı

Molla Fenari
Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli
İlk Bölüm
Yapım Tekden Film
Yönetmen Kamil Aydın
Kanal TRT 1
Gün Cuma 20:00
Mekan İstanbul