Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Televizyon dizisi

Dijital yayın platformu Netflix ekranlarında yayınlanacak olan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin yapımcısı 1441 Productions,senaristi Ertan Kurtulan, yönetmeni ise Ceylan Özgün Özçelik olmuştur.

Netflix‘in son yıllarda ağırlık verdiği kitap uyarlamalarından biri olacak olan dizi Yazar Perihan Mağden’in ilk kez 2007 yılında piyasaya sürülen,Biz Kimden Kaçıyorduk Anne adlı kitabından esinlenildi.

İlk olarak Kapadokya'da başlayan dizinin çekimleri daha sonra ise Antalya'da devam etti.

Konusu;Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinde bir anne kızın travmatik hikâyesini anlatıyor.Devamlı birilerinden kaçan ve şatafatlı otellerde kalan bir anne ve küçük kızı Bambi, geride cesetlerden iz bırakarak yollarına devam ederler. Ancak şatafatlı otellerin yerini sıradan motellerin almasıyla, peri masalının düşünüldüğü gibi olmayacağı ortaya çıkar. Bu heyecanlı kaçış hikayesinde anne av değil de acaba avcı mı?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin başrol oyuncusu olan Melisa Sözen,en son Kırmızı Oda dizisinde Alya karakteriyle dikkat çekmişti.Diğer başrol oyuncusu Birand Tunca,diğer oyuncular ise Deniz Karaoğlu, Buçe Buse Kahraman, Musa Uzunlar, Hakan Boyav.

'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisi 24 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne DİZİ OYUNCULARI
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne
Tür Dram, Gerilim
İlk Bölüm
Yapım 1441 Productions
Yönetmen Ceylan Özgün Özçelik
Senarist  Ertan Kurtulan
Başroller Melisa Sözen, Eylül Tumbar, Musa Uzunlar
Kanal Netflix
Mekan Kapadokya