Gecenin Ucunda Televizyon dizisi

Star TV'nin yeni dizisi Gecenin Ucunda'nın yapımcılığını TMC Film ile Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu ÂLİM yapım ortak üstleniyor.Dizi Peride Celal’in Gecenin Ucunda adlı aşk romanından uyarlanacak.Dizinin senaristleri Emre Özdur ve Başar Başaran olacak.

Konusu;Gecenin Ucunda dizisinde Macide karakterinin kızıyla birlikte hayata tutunma mücadelesini izlerken, Kadir Doğulu’yu da zengin bir ailenin oğlu Kazım olarak izleyeceksiniz. Macide’nin babası rolünde Levent Özdilek ile Kazım’ın annesi rolünde Zuhal Olcay da etkili rolleri canlandıracak.

Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile 2013-2014'te yayınlanan 'Fatih Harbiye'de tanışıp 2016'da evlenmişti. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, 8 yıl aradan sonra aynı dizide başrolü paylaşacak.

Gecenin Ucunda dizisinin çekimleri İstanbul’da devam ediyor. Gecenin Ucunda dizisinin çekimlerinde kullanılan  görkemli malikane ise İstanbul Büyükada’da bulunuyor. Aynı zamanda Işık ailesinin şirketi de İstanbul’un Levent bölgesinde.Kazım Işık’ın yalısı olarak izleyicisi karşısına çıkarılacak yalı da İstanbul Beşiktaş’ta bulunan özel bir yalı. Bu yalı içinde Kadir Doğulu çok büyük emek verdi daha önce hiç bir dizinin çekimlerinde kullanılmayan bu yalı çok büyük bir rakama Gecenin Ucunda dizisi için kiralandı.

Yönetmenliğini Barış Erçetin üstlendiği, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür'a ait 'Gecenin Ucunda'nın oyuncu kadrosu şöyle:

Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal.

Gecenin Ucunda, ilk bölümüyle 5 Ekim Çarşamba 20.00'de Star TV'de başlıyor..

Gecenin Ucunda DİZİ OYUNCULARI
Kadir Doğulu

Kadir Doğulu

Kazım Işık
Tuba Ünsal

Tuba Ünsal

Nermin Işık
Zuhal Olcay

Zuhal Olcay

Berrin ışık Kanbey
Bertan Asllani

Bertan Asllani

Cihangir Işık
Şencan Güleryüz

Şencan Güleryüz

Zafer Pekdemir
Levent Özdilek

Levent Özdilek

Tunç Kanbey
Sarp Levendoğlu

Sarp Levendoğlu

Ahmet Işık
Kaan Taşaner

Kaan Taşaner

Mert Öndeş
Bestemsu Özdemir

Bestemsu Özdemir

Serra Pekdemir
Ebru Aykaç

Ebru Aykaç

Şermin
Aleyna Özgeçen

Aleyna Özgeçen

Yasemin Kanbey
Hazal Şenel

Hazal Şenel

Simin Tezer
Şeyda Bayram

Şeyda Bayram

Handan
Cem Avnayim

Cem Avnayim

Selim
Kerim İlhan

Kerim İlhan

Can Pekdemir
Umut Kaya

Umut Kaya

Ateş Öztekin
Hazal Benli

Hazal Benli

Nazlı
Gecenin Ucunda
Tür Dram
İlk Bölüm
Yapım TMC Film,Alim yapım
Yönetmen Barış Erçetin
Senarist Emre Özdur, Başar Başaran
Başroller Neslihan Atagül, Kadir Doğulu
Kanal Star TV
Gün Çarşamba 20:00