İyi Günde Kötü Günde Televizyon dizisi

İyi Günde Kötü Günde dizisi 12 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.İyi Günde Kötü Günde dizisinin yapımcısı 03 Medya olurken yönetmeni ise Barış Erçetin olacak. İyi Günde Kötü Günde dizisinin senaristleri ise Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil oldu.

Konusu;İyi Günde Kötü Günde dizisinde nikah masasında terk edilen Leyla’nın eski erkek arkadaşı Sarp’ın düğününü organize etmek zorunda kalması anlatılıyor. Dizide Elçin Sangu’nun canlandırdığı Leyla karakteriyle birlikte aşk ve iş profesyonelliğini konu alan ince çizgideki romantizm dolu maceralar seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Aşık ama bir o kadar da işine bağlı Leyla’nın eski sevgilisi Sarp ve Melisa’nın düğün organizasyonu planlaması izleyici için ilgi çekici bir maceraya dönüşecek.

Ä°yi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncuları; Elçin Sangu, Ozan Dolunay, Åženay Gürler, Derya Alabora, Yasemin Allen, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Ali YaÄŸcı, Sinan Albayrak, Tugay ErdoÄŸan, Hande Yılmaz, Selin Karayağız, Betül Berfin Oruç, Mutlu Karaduman, Ä°pek Zeynep Ä°lbeyli, Aksel Bonfil, Fulden Obiz ve Baybars Tören gibi isimler yerini aldı. 

İyi Günde Kötü Günde DİZİ OYUNCULARI
İyi Günde Kötü Günde
İlk Bölüm
Yapım 03 Medya
Yönetmen Barış Erçetin
Senarist Pelin KaramehmetoÄŸlu ve Aksel Bonfil
Başroller Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen
Kanal Star TV
Gün Cumartesi 20:00