Yalnız Kalpler Televizyon dizisi

 9 Ocak Pazartesi hafta içi her gün saat 18.00’de FOX TV'de yayınlanacak olan yeni dizi Yalnız Kalpler'in yönetmen koltuğunda Cevriye Demir bulunuyor. Senaryosunu Eylem Akın'ın kaleme aldığı Yalnız Kalpler'in yapımcılığını Bros Film, proje tasarımını ise Selim Erkul üstleniyor.

Konusu;Ayda ve Teoman, Kapadokya'da geçirdikleri büyülü bir günün ardından birbirlerinin izini kaybederler. Aradan 3 yıl geçtikten sonra tuhaf bir şekilde Ankara'da karşılaşırlar. Ancak Ayda'nın şuanki sevgilisi Teoman'ın kuzenidir. Ayda, annesinin baskılarına dayanamaz hale gelirken Teoman da aşkı ve ailesi arasında kalır. 

Bir yandan Kumru kardeşi Buse'ye iyi bir hayat sağalamak ister fakat üvey annesi Fatma onun kızı Nazlı'nın hırslarıyla uğraşmak zorundadır. Nazlı'nın takıntı haline getirdiği şef Ozan ise babaannesine bakmak için işe girer. Bu durum Kumru'nun hayatını tamamen değiştirir.

Yalnız Kalpler dizisi Nevşehir’de çekiliyor. Avanos civarında da çekimleri yapılan dizinin daha sonra İstanbul’da devam etmesi bekleniyor. 

Yalnız Kalpler oyuncu kadrosunda Nusret Şenay, Özlem Boyacı, Nermin Uğur, Mehtap Öztepe, Sena Şahin, Taygun Sungar, Elif Gülhan, Furkan Kapsız, Bengü Gürses, Serkan Melikoğlu, Dilek Bozkurt, Ezel Salık, Yasemin Çıtak, Elmas Evşen Topçuoğlu, Ceylin Ece Kavurkacı ve Ayça Özvardar gibi isimler yer alıyor.

Yalnız Kalpler DİZİ OYUNCULARI
Yalnız Kalpler
Tür Dram
İlk Bölüm
Yapım Bros Film
Yönetmen Cevriye Demir
Senarist Eylem Akın
Kanal FOX TV