Kahraman Babam Televizyon dizisi

Yapımcılığını 10. Ev şirketinin üstleneceği Kırmızı Kamyon dizisinin ismi Kahraman Babam olarak değiştirildi.Kahraman Babam dizisi ilk bölümüyle 14 Haziran Pazartesi 20.00'de Show TV'de başlıyor

Daha önce Kırmızı Kamyon ismi ile 31 mart 2021 de izleyicisi karşısına çıkmış.ancak güçlü rakipleri nedeniyle yeteri kadar reyting toplamayı başaramayan Kahraman Babam dizisi yaz dizisi olarak yayınlanması kararı alınmış ve dizi rafa kaldırılmıştı.

Konusu;Kahraman Babam dizisi hayatları pahasına milletinin canını ve malını koruyan itfaiyecilerin dizisi olacak. Bir çok itfaiyeci göreve giderken veya görevde şehir olmuştur. İşte Kırmızı Kamyonları ile kendi canlarını hiçe sayan bir de geç kaldıkları için dayak yiyen itfaiyecilerin hikayesi anlatılacak.

Oyuncu kadrosunda; Dizinin oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınlıoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır yer alıyor.

Senaryo süpervizörlüğünü Sema Ergenekon'un üstlendiği dizinin senaryosunu Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya'dan oluşan ekip kaleme alacak

Kahraman Babam DİZİ OYUNCULARI
Kahraman Babam
Tür Aksiyon, Dram
İlk Bölüm
Yapım 10.Ev
Yönetmen Osman Kaya
Senarist Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir, Bahar Kaya
Başroller Görkem Sevindik, Ushan Çakır
Kanal Show TV
Gün Pazartesi 20:00