Pes Artık Televizyon dizisi

Pes Artık dizisi karantina günlerini eğlenceli bir hale çevirerek aynı sitede oturan komşular dizi çekme kararı alırlar ve ortaya mini dizi olan Pes Artık çıkar. 

Pes Artık dizisi başrol oyunculuğunu Bülent Şakrak ve eşi Ceyda Düvenci, Erkan Kolçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun, Ertan Saban yapıyor. Pes Artık dizisi kadrosunda şimdilik çok sevimli 3 aile izleyeceğiz. Aynı sitede yaşadıkları için görüşmelerinde sıkıntı olmayan 3 aile dizi çekme kararı alarak farklı bir format geliştirmiş oldular. Pes Artık dizisi 90 dakikalık bir mini dizi olarak çekildi.

Pes Artık dizisi çekimleri düzenleyen isim Çağdaş Sercan.Pes Artık dizisi başrol oyuncuları olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti iki çocuğu ile evde geçen karantina günlerini seyirci ile buluşturacak.Karı koca oyuncu olmalarının avantajı ile dizinin çekimleri daha kolay olacaktır. Pes Artık dizisinde yer alan oyuncular Bülent Şakrak ve eşi Ceyda Düvenci, Erkan Kolçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun, Ertan Saban,Ebru Özkan.

Konusu;Dizi İzmit'te büyüyen ve oyuncu olmak için İstanbul'a gelen, ünlü olamamış ama tiyatrocu olmayı seçen Ev Sahibi'nin evine yıllar sonra gelen çocukluk arkadaşı Misafir'le başına gelen anları ve olayları anlatıyor. 

9 bölümlük dizinin yeni bölümleri 31 Mayıs Pazar günü Youtube’da Mini Dizi Channel’da yayınlanacak. 

Pes Artık DİZİ OYUNCULARI
Pes Artık
Tür Komedi
İlk Bölüm
Gün Pazar