Şahmaran Televizyon dizisi

Dijital platform Netflix'te yayınlanacak olan Şahmaran dizisinin Yapımcılığını Tims&B Productions'ın üstleniyor. Senaryosunu Pınar Bulut'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Umur Turugay'ın oturduğu, kadrosunda Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizinin ilk sezonu 8 bölüm sürecek.

Konusu;Şahsu tam merkezinde olduğu Şahmaran kehanetinden ve onu bekleyen aşktan habersizdir. Oysa sadece iki kişinin değil, iki ırkın kaderi bu aşka bağladır. İnsanların ve yılanların...

Öğretim görevlisi olarak Adana'ya giden Şahsu, yıllar önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluk ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin temsili olan Şahmaran efsanesine koşulsuz inanan Mar halkı, Şahsu'nun gelmesi ile tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler.

Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona aşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfedecektir.

Şahmaran dizisinin kadrosunda Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi başarılı isimler yer alıyor.

Şahmaran 20 Ocak'ta sadece Netflix'te.

Şahmaran DİZİ OYUNCULARI
Şahmaran
Tür Aksiyon, Macera, Dram
İlk Bölüm
Yapım Tims&B Productions
Yapımcı Timur Savcı, Burak Sağyaşar
Yönetmen Umur Turugay
Senarist Pınar Bulut
Başroller Serenay Sarıkaya, Burak Deniz
Kanal Netflix
Mekan Adana, Mersin ve Muğla