Sana Söz Televizyon dizisi

Star TV, yeni sezon için de iddialı yapımlar hazırlıyor.Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği Suçlu dizisinin yönetmenliğini ve proje tasarımcılığını Şenol Sönmez üstlenecektir.Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yaptığı Sana Söz dizisinin senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ile Sertaç Sayın ikilisi kaleme alacaktır.

Konusu;Kötülerle savaşan kendini mesleğine adamış cinayet büro amiri Ömer Duran’la (Erkan Petekkaya) ve gerçekleri aydınlatmaya çalışan başarılı program sunucusu Elif Karaca’nın (Nehir Erdoğan) konu olacağı dizide Ömer ve Elif farklı kulvarlarda ama aynı amaç için mücadele etmektedirler.

Ömer, inandığı tüm değerlere ihanet ettiğini düşündüğü Elif ile başta çatışacak ama tanıdıkça ondan etkilenecektir. Elif ise Ömer'den uzak durmaya çalıştıkça girdiği her çetin mücadele ile ona daha çok yaklaşacaktır. Aralarındaki tüm fark ve engellere rağmen ikili kanunsuzluğun, adaletsizliğin,vicdansızlığın ve suçluların karşısında masumları korumak için birlikte savaşacaklardır.

Oyuncular; Erkan Petekkaya,Nehir Erdoğan,Serkan Ultunorak, Ayçin İnci, Atakan Hoşgören, Aslıhan Kapanşahin, Ali Önsöz ve Gökçe Yanardağ gibi isimler yer alıyor.

Sana Söz dizisi ilk başta cuma günleri ekrana geleceği açıklanmıştı.Daha sonra ise sette çıkan koronavirüs vakası nedeni ile yayın tarihi ertelenmiş ve yayın günü çarşamba olarak duyurulmuştu. Ancak dizinin yayın günü bir kez daha değişti ve salı gününe alındı. Sana Söz, ilk bölümüyle yarın 20.00'de Star TV'de başlıyor!

Sana Söz DİZİ OYUNCULARI
Sana Söz
Tür Dram
İlk Bölüm
Yapım O3 Medya
Yapımcı Saner Ayar
Yönetmen Şenol Sönmez
Senarist Ali Erkan Ersezer, Sertaç Sayın
Başroller Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan
Kanal Star TV
Gün Salı 20:00